Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Ολυμπιακό: Τα έβαλαν με λάθος άνθρωπο – Καλή επάνοδο στην Α1

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί όσον αφορά της προθέσεις του για το «τριφύλλι», ήταν και ο μπασκετικός Ολυμπιακός, για τον οποίο είπε: «Το τι λένε οι Ολυμπιακοί δεν με ένοιαζε ποτέ. Το ότι θα παίζουν για δεύτερο χρόνο στην Α2, αποδεικνύει ότι τα έβαλαν με λάθος άνθρωπο. Να τους ευχηθώ καλή επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία -αν και όταν… Το είδαν και στο βόλεϊ, όπου κατάλαβαν ότι δεν είναι κράτος ο Ολυμπιακός».

«Όταν μια οικογένεια έχει βάλει κάτι λιγότερο από 500 εκατ. ευρώ και έχει φέρει τέτοιους παικταράδες και προπονητές, όταν έχεις πάρει έξι ευρωπαϊκά, αμέτρητα πρωταθλήματα και κύπελλα, με τίτλους επί 25 σερί χρόνια, ίσως να μην χρειάζονται λόγια. Ώρα να βάλουμε μια και καλή τα πράγματα στη θέση τους και να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας», ανέφερε αρχικά στη συγκεκριμένη του τοποθέτηση ο κ. Γιαννακόπουλος.

Για να συμπληρώσει: «Αυτό που σε εξοργίζει, είναι να δέχεσαι μαχαιριές από δικούς σου οπαδούς. Έχω ακούσει ότι επειδή δεν πήγαμε από το 2012 στο Final 4 και ότι έχουμε αποτύχει. Χωρίς να λένε γιατί δεν πήγαμε, ξεχνώντας ότι έχουμε πάρει τους 12 από τους 16 τίτλους που έχουμε κατακτήσει. Είδαμε μεγάλες ομάδες κλείνοντας τον κύκλο τους να μένουν για χρόνια χωρίς τίτλο, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό το 2012. Τότε επιστρατεύτηκα, χωρίς καν να θέλω, τότε που οι Αγγελόπουλοι έλεγαν ότι θα φτιάξουν αυτοκρατορία και μας είδαν να κάνουμε δύο σερί νταμπλ.

Η σύγκριση με την εποχή του Παύλου θα ήταν αμείλικτη, αλλά δεν έκανα ποτέ πίσω. Μόνος εναντίον όλων. Ήξερα ότι εξαιτίας της αγάπης μου για τον Παναθηναϊκό, θα έπληττα την εικόνα μου ως επιχειρηματίας ή άνθρωπος. Όμως, δεν το έβαλα στο ζύγι, είπα “Δημήτρη προχώρα για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του”. Έχουμε 25 σερί χρόνια τίτλους. Μοιάζει απίστευτο, αλλά ο Παναθηναϊκός του περήφανου κόσμου του και των Γιαννακόπουλων το κατάφερε. Ακούω και τώρα ότι δεν βάλαμε λεφτά, μετά από 12 τίτλους και 63 εκατ. ευρώ. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να σκεφτούν το προφανές και ότι για να βγαίνει ένας προϋπολογισμός ισοσκελισμένος πρέπει να βάζει λεφτά από τις εταιρείες του».


Πηγή