Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Εξετάζει παίκτη από το ΝΒΑ για το «4» η ΑΕΚ

Ο Λούκα Μπάνκι εξετάζει καθημερινά παίκτες, προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Μεταξύ των ονομάτων που βρίσκονται στη λίστα του είναι και αυτό του Νάιτζελ Χέις.

Ο 23χρονος φόργουορντ εξετάζεται από τους ανθρώπους της «Βασίλισσας» για την ενίσχυση στο «4», ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης έχει προς το παρόν επιθυμία την εύρεση ενός συμβολαίου στο ΝΒΑ.

Ο Χέις είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ουισκόνσιν (12,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο το 2016-17) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Westchester Knicks, στη G-League.

Φέτος έκανε ένα πέρασμα από Λέικερς και Ράπτορς, ενώ πήγε δανεικός στη θυγατρική του Τορόντο, Raptors 905. Τελευταία του ομάδα ήταν οι Σακραμέντο Κινγκς (3,6 πόντοι, 4,4 ριμπάουντ, σε 21,1 λεπτά μέσο όρο).

Το ενδεχόμενο, πάντως, να συνεχίσει ο Ντελρόι Τζέιμς στα κιτρινόμαυρα είναι ακόμα ορατό, αρκεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό κομμάτι. Παρόλα αυτά, ο Ιταλός προπονητής θέλει να είναι έτοιμος για όλες τις περιπτώσεις και γι’ αυτό εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή