Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

«Καθάρισε» εύκολα τη Γερμανία η νεανική Ολλανδία

H νέα, γεμάτη φρεσκάδα Ολλανδία του Κούμαν ήταν εντυπωσιακή, επικράτησε 3-0 της Γερμανίας και φουλάρει για την πρωτιά.

Η μαγική Ολλανδία σκόρπισε με 3-0 την Γερμανία, την κέρδισε για πρώτη φορά ύστερα από 16 χρόνια και πέτυχε την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Η ομάδα του Κούμαν εντυπωσίασε και άφησε τον Γιόαχιμ Λεβ να ψάχνει τι φταίει με τα πάντσερ…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή και τον Σίλεσεν να σώζει τους Οράνιε στο 19’ με μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του Μίλερ. Σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους και έφτασαν στο γκολ στο 30’, όταν ο Φαν Ντάικ έκανε το 1-0 ύστερα από ασίστ του Μπάμπελ! Μόλις 4’ αργότερα η Ολλανδία έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα με τον Μπάμπελ, ενώ στο 36’ Μπέργουιν είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η μοναδική ευκαιρία της προκοπής μέχρι το ημίχρονο για την Γερμανία ήρθε στο 38’ ξανά με τον Μίλερ, όμως το 1-0 παρέμεινε.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Λεβ βγήκαν πιο αποφασισμένοι, αλλά για όλη τους την προσπάθεια δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες. Στο 65’ ο Σανέ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν ισοφάρισε και στο τέλος οι Γερμανοί το πλήρωσαν, με το σκορ να παίρνει διαστάσεις. Στο 86’ ο Ντεπάι έκανε το 2-0, ενώ στο 3’ των καθυστερήσεων ο Βαϊνάλντουμ έκανε το τελικό 3-0!

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή