Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν υπάρχει μίσος με τον Μέσι, αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου

Μπορεί η παραφιλολογία να λέει ότι βρίσκονται… στα μαχαίρια, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Πορτογάλος άσος μίλησε για τον Αργεντίνο και την «αντιπαλότητά» τους, με δηλώσεις του στο περιθώριο του αγώνα της Εθνικής Πορτογαλίας με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σλοβακίας την Παρασκευή (8/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024. Εκεί ο Κριστιάνο δέχθηκε ερώτηση για τον Μέσι, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να υπάρχει μίσος και ότι μαζί άλλαξαν την ιστορία του ποδοσφαίρου και έχουν μια πολύ καλή συναδελφική σχέση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει μίσος ανάμεσά τους. «Μίσος; Δεν βλέπω τέτοια πράγματα, η αντιπαλότητα έχει φύγει. Ήταν καλό, άρεσε στους θεατές. Όποιος συμπαθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν χρειάζεται να μισεί τον Μέσι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλοί, αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου. Μας σέβονται σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτός ακολουθεί τον δρόμο του, εγώ τον δικό μου», είπε αρχικά ο «CR7».

Συνεχίζοντας, επισήμανε: «Το έχω ήδη πει, μοιραστήκαμε τη σκηνή για 15 χρόνια και καταλήξαμε να είμαστε, δεν λέω φίλοι, αλλά είμαστε επαγγελματίες συνάδελφοι και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Κριστιάνο Ρονάλντο για Σουδική Αραβία: Δεν είμαι τρελός που πήγα εκεί

Σε ερώτηση που του έγινε για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, στο οποίο αγωνίζεται, αναφορικά με την κριτική που γίνεται, απάντησε: «Είναι φυσιολογικό να κριτικάρεις. Ποιο πρωτάθλημα δεν δέχεται κριτική; Πού δεν υπάρχουν προβλήματα και διαμάχες; Υπάρχουν παντού. Ισπανία, Πορτογαλία… Ήξερα ήδη, λέω συνέχεια, σε όλους όσοι νόμιζαν ότι ήμουν τρελός, ότι δεν είμαι τόσο τρελός. Είναι φυσιολογικό να παίζεις στο αραβικό πρωτάθλημα.

Ως παίκτης της Αλ Νασρ, ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε, είναι προνόμιο να αλλάζεις την κουλτούρα και το ποδόσφαιρο μιας χώρας, να έχεις μεγάλα αστέρια και με κάνει περήφανο. Ήμουν ο πρωτοπόρος και νιώθω περήφανος γι’ αυτό. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να συνεχίσω να εξελίσσομαι πάντα, ώστε να είμαι κορυφαίος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τα 850 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στην καριέρα του, ανέφερε: «Νομίζω ότι σκόραρα από ένα φάουλ κι έφτασα τα 850. Θα γίνουν σιγά σιγά 860, 870. Δεν πάω “διψασμένος”. Ενώ παίζω, στόχος μου είναι πάντα να κοιτάζω μπροστά και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους δικούς μου. Απολαύστε, η ζωή είναι δυναμική. Το αύριο είναι αβέβαιο».


Πηγή