Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος γλίτωσε «καμπάνα» στην Πορτογαλία χάρη στον πάπα Φραγκίσκο [βίντεο]

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπορεί να μετακόμησε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο είχε μία εκκρεμότητα με το νόμο στην Πορτογαλία, για οποία έλαβε συγχωροχάρτι από τον… πάπα Φραγκίσκο.

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρώην τερματοφύλακα της Μπενφίκα Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από την Μπενφίκα στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βλαχοδήμος είχε εμφανιστεί σε ντοκιμαντέρ της Μπενφίκα να βρίζει τους παίκτες της Πόρτο. «Αυτοί οι τύποι είναι μια ομάδα από σκατά» είχε πει ο Έλληνας κίπερ και άνοιξε λογαριασμούς με την αθλητική δικαιοσύνη στην Πορτογαλία.

Δείτε το στιγμιότυπο με τα όσα είχε πει ο Βλαχοδήμος για την ομάδα της Πόρτο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αθλητικό δικαστήριο δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις της Μπενφίκα και ετοίμαζε «καμπάνα» στον Βλαχοδήμο, ωστόσο όπως γράφει η Record, το «έγκλημα» παραγράφεται χάρη στον πάπα Φραγκίσκο.

Ο πάπας επισκέφτηκε τον Αύγουστο την Πορτογαλία και έδωσε συγχωροχάρτι σε όλους τους νεαρούς της χώρας που ήταν κατηγορούμενοι για μικρά αδικήματα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεότητας.

Αυτό ίσχυσε και στον χώρο του ποδοσφαίρου και έτσι ο Βλαχοδήμος πήρε συγχωροχάρτι. Ωστόσο η Μπενφίκα καλείται να πληρώσει 16.320 ευρώ για τη συμπεριφορά του πρώην παίκτη της.


Πηγή