Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τουρκία: Απίθανος όρος στο συμβόλαιο του Μοντέλα για την Εθνική ομάδα -Τον υποχρεώνει να ζει στη χώρα

Έναν απίθανο όρο έχει ο Βιντσέντσο Μοντέλα στο συμβόλαιό του με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Ιταλός τεχνικός αντικαθιστά τον Γερμανό Στέφαν Κουντς στον πάγκο της Εθνικής Τουρκίας, έχοντας αναλάβει τα ηνία από την 21η Σεπτεμβρίου, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026. Όμως, οι γείτονες ήθελαν να εξασφαλίσουν ότι ο προπονητής θα είναι κοντά στους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να το εξασφαλίσουν -όσο γίνεται φυσικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Fanatik, η συμφωνία περιλαμβάνει ειδική ρήτρα: η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας ζήτησε από τον Ιταλό να ζήσει στη χώρα. Τα ταξίδια του ομοσπονδιακού προπονητή στο εξωτερικό θα υπόκεινται σε εξουσιοδότηση, ενώ όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ιταλία, ο Μοντέλα έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει για σπίτι στην Κωνσταντινούπολη.

Πάντως, ο 49χρονος δεν θα δυσκολευθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της χώρας, καθώς τα προηγούμενα δύο χρόνια ζούσε στα Άδανα, έχοντας αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Ντεμιρσπόρ.

Στο παρελθόν, πριν αναλάβει την ομάδα από τα Άδανα, ο Μοντέλα είχε εργαστεί ως προπονητής στη Ρόμα (υπηρεσιακός), στη Φιορεντίνα (δύο θητείες), στην Κατάνια, στη Σαμπντόρια, στη Μίλαν και στη Σεβίλλη.


Πηγή