Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ο ΠΑΟΚ είναι τέσσερις μήνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ είναι τέσσερις μήνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και συμπλήρωσε τέσσερις μήνες χωρίς νίκη στη Super League 1.

Ήταν 15 Φεβρουαρίου όταν οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπιζαν την ΑΕΛ εκτός έδρας και επικρατούσαν με 2-1. Εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα φτάσει η 14η Ιουνίου και ο ΠΑΟΚ θα παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Βασικά, για να είμαστε σωστοί, δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα είχαμε τόσο μεγάλη αποχή από τη δράση λόγω κορονοϊού και θα έπαιζαν οι ομάδες το καλοκαίρι, αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι ασπρόμαυροι έχουν… ξεχάσει πώς είναι να πανηγυρίζουν.

Μετά τη νίκη στη Λάρισα, ο δικέφαλος του βορρά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (0-1), έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη εκτός έδρας, έχασε ξανά από τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα (0-1) και ήρθαν ισόπαλοι τώρα με τον Παναθηναϊκό (0-0).

Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, η μοναδική νίκη του ΠΑΟΚ ήταν το 3-2 επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, ενώ με τα πέντε σερί ματς χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα… απειλεί να ισοφαρίσει αυτή του Ιγκόρ Τούντορ, η οποία είχε έξι συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη τη σεζόν 2015-16.


Πηγή