Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Ρονάλντο σπάει όλα τα ρεκόρ δημοτικότητας -Ο πρώτος που φτάνει τα 500 εκατ. followers στο Instagram

Ένα ακόμη ρεκόρ, αυτή τη φορά εκτός αγωνιστικών χώρων, έσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς είναι ο πρώτος που έσπασε το «φράγμα» των 500 εκατομμυρίων followers στο Instagram.

Λίγες ημέρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έφερε σεισμό πολλών ρίχτερ στα… αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να ξεπεράσει τους 500 εκατομμύρια followers στο instagram, παραμένοντας φυσικά ο απόλυτος influencer στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πορτογάλος στράικερ, ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, στην πιθανόν τελευταία του εμφάνιση στη κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη, έχει τραβήξει εδώ και δύο εβδομάδες τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, με τη συνέντευξη που παραχώρησε στον βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, αναφορικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα στον ίδιο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον επικεντρώνεται στο να βοηθήσει την ομάδα του Σάντος να κάνει την υπέρβαση στη διοργάνωση και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Φυσικά μετά τον Κριστιάνο, ο δεύτερος, αλλά αρκετά πίσω σε followers, είναι ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο φαίνεται πως σε αυτή τη μάχη ο Πορτογάλος έχει τον πρώτο λόγο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή