Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για την πρώτη μάχη κόντρα στην Ντνίπρο -Πήρε και Ζέκα, Αϊτόρ ο Γιοβάνοβιτς

Με προπόνηση αργά το απόγευμα της Κυριακής (23/7) ολοκληρώθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» η εν Αθήναις προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα του με την Ντνίπρο στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/7, 21:00) στο Κόζιτσε.

Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και δουλειά στις στατικές φάσεις. Η «είδηση» της ημέρας, ωστόσο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να πάρει στην αποστολή του Παναθηναϊκού που αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (24/7) για το Κόζιτσε και τους Ζέκα, Αϊτόρ που δεν είχαν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανοικτό να γίνει αλλαγή στη λίστα έως το βράδυ της Δευτέρας

Δείγμα των σκέψεών του για πιθανή αλλαγή στην τελική λίστα του Παναθηναϊκού με την είσοδο του Ζέκα ή του Αϊτόρ, αντί του Γερεμέγεφ, εφόσον ο Ιωαννίδης κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος. Ούτως ή άλλως οι «πράσινοι» όπως κι όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα μέχρι και δύο αλλαγών στην ευρώ-λίστα τους έως και τα μεσάνυχτα της παραμονής του πρώτου αγώνα, ήτοι έως τη Δευτέρα (24/7) στις 23:59.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού

Στην αποστολή λοιπόν που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία, συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ, Ζέκα και Αϊτόρ.


Πηγή