Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν επιβεβαίωσε ότι του έγινε πρόταση από το «τριφύλλι»

Η Εφές υπέστη το βράδυ της Πέμπτης μαθηματικό αποκλεισμό από τα playoffs της Ευρωλίγκας γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με το βαρύ 103-86 από τη συμπολίτισσα Φενέρ.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον και τις φήμες που υπάρχουν και συνδέουν το όνομά του με τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει πρόταση από το Τριφύλλι. Ωστόσο, σημείωσε πως δεν συναντήθηκε με κανέναν άνθρωπο των «πρασίνων», ενώ απάντησε πως θα εξετάσει την πρόταση το επόμενο διάστημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση του Αταμάν σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό

«Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα του συμβολαίου μου αυτήν την στιγμή. Θα γίνει ένας προγραμματισμός για τους παίκτες και τους προπονητές το επόμενο διάστημα. Μην πιστεύετε σε ψεύτικες φήμες. Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει πρόταση στον οποιονδήποτε. Δεν υπάρχει συμφωνία. Η Αναντολού Εφές είναι η οικογένειά μου. Θα εξετάσουμε την αποτυχία της φετινής σεζόν και θα δούμε μετά. Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό.

Οι φήμες προέκυψαν από ξένα media. Δεν συνάντησα κανέναν face-to-face. Φυσικά και υπήρχε πρόταση. Τους ευχαρίστησα και τους είπα ότι θα το εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες. Αυτή την περίοδο έρχονται πολλές προτάσεις σε εμάς τους προπονητές και τους παίκτες. Είναι κάτι φυσιολογικό. Το μυαλό μας βρίσκεται στα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος».


Πηγή