Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Μακ μέχρι το τέλος της σεζόν

Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος για τον Γιώργο Βόβορα , καθώς ο Σέλβιν Μακ συμφώνησε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως είναι γνωστό στις 6 Ιανουαρίου 2021 ολοκληρώνεται το δίμηνο συμβόλαιο που είχε υπογράψει στις αρχές του Νοεμβρίου, ωστόσο ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει κανονικά τη φανέλα με το «τριφύλλι» καθώς συμφώνησε να επεκτείνει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό μέχρι τη λήξη της φετινής χρονιάς.

Να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» ήθελε από την πρώτη στιγμή να υπογράψει συμβόλαιο με τον Σέλβιν Μακ μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά ο Αμερικανός δεν ήθελε να δεσμευτεί σε πρώτη φάση, καθώς δεν ήξερε τα όσα θα συναντούσε στην ομάδα έχοντας στο μυαλό και το περσινό «κάζο» που υπέστη στην Αρμάνι Μιλάνο.

Όμως από τη στιγμή που ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τον ρόλο του, γενικά την ομάδα, αλλά και την παραμονή του στην Αθήνα, αποφάσισε να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Μακ έχει αγωνιστεί φέτος σε επτά ματς της EuroLeague και έχει μετρήσει κατά μέσο όρο 9,1 πόντους, 3,1 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ, σουτάροντας με 42,3% στα δίποντα, 61,1% στα τρίποντα και 75% στις βολές.

Κι όλα αυτά, λίγα 24ωρα μετά την απόκτηση του πιο ταλαντούχου Έλληνα παίκτη, του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Προμηθέα Πάτρα

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή