Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ: Στον… αέρα το ταξίδι των οπαδών του στη Μασσαλία λόγω της γενικής απεργίας τη Τετάρτη

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στη Γαλλία για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Η γενική απεργία της Τετάρτης (6/4) μπορεί να μην επιτρέψει στους υποστηρικτές του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα να μεταβούν στη Μασσαλία, στον πρώτο αγώνα της ομάδας τους για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Έτσι, το αν θα δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο «Βελοντρόμ» παραμένει… στον αέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότεροι από 3.000 οπαδοί του «δικεφάλου» του Βορρά αναμένεται να βρεθούν στη γαλλική πόλη του νότου, προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης το ματς κόντρα στη Μαρσέιγ. Ο κύριος όγκος αναμένεται να αναχωρήσει την Τετάρτη 6 Απριλίου, εάν και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά…

Υπενθυμίζεται ότι, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει πανελλαδική απεργία, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με την περίπτωση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Σε περίπτωση που συμμετέχουν και εκείνοι, τότε δεν θα πραγματοποιηθούν πτήσεις, με κατ’ εξαίρεση το τσάρτερ του ΠΑΟΚ.

Από την Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΕΚΕ), προκύπτει πως θα συμμετέχουν κανονικά στην απεργία. Ωστόσο, αν και εφόσον η συμμετοχή τους κριθεί παράνομη ή καταχρηστική, τότε οι πτήσεις θα γίνουν κανονικά. Όπως φαίνεται, το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει το πολύ μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης (5/4).

Συνολικά, ο ΠΑΟΚ είχε προμηθευθεί 3.300 εισιτήρια, τα οποία έκαναν… φτερά σε λίγες ώρες και υπάρχει πλέον αγωνία για το τι θα συμβεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε ο Μιχαηλίδης

Επίσης, τη Δευτέρα (4/4) χειρουργήθηκε στην Πορτογαλία ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης, μετά τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί στις 13 Μαρτίου και τον αγώνα των πλέι οφ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νεαρός αμυντικός θα κάνει στις επόμενες μέρες πρόγραμμα κινησιοθεραπείας και ακολούθως θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τη μακράς διάρκειας αποθεραπεία του.

Επίσης, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης στη Μασσαλία. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και το γκρουπ δούλεψε σε ασκήσεις γύρω από το passing game, τη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επέστρεψε από τη Ρουμανία και έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, προκειμένου να επανέλθει μετά τη νόσησή του με κορωνοϊό.


Πηγή