Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, ένα κοινωνικό και αθλητικό κίνημα»

ΠΑΟΚ: Τα επόμενα βήματα μετά την προσφυγή στο CAS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στο CAS κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις.

Από την πρώτη στιγμή, μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για αφαίρεση επτά βαθμών λόγω της γνωστής υπόθεσης με την Ξάνθη, στον ΠΑΟΚ έλεγαν ότι θα προσφύγουν στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Και όντως προσέφυγαν.

Από εδώ και πέρα, οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται για τα επόμενα βήματα της υπόθεσης, χωρίς να κρύβουν την αισιοδοξία τους, αφού το CAS εξετάζει πάντα την κάθε περίπτωση από την αρχή, σαν να μην έχει προηγηθεί δηλαδή πρωτόδικη απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει φάκελο 1.000 σελίδων καταθέτοντας την προσφυγή του και εντός δέκα ημερών θα πρέπει να κατατεθεί ο τελικός φάκελος. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, το CAS θα ζητήσει και από την άλλη πλευρά, δηλαδή την ΕΠΟ στην προκειμένη περίπτωση, να κάνει το ίδιο.

Από εκεί και πέρα, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα ζητήσει από τις δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε μια ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης και από τη στιγμή που θα αρχίσει αυτή (σ.σ. η εκδίκαση) θα πρέπει να αναμένεται απόφαση μέσα σε ένα μήνα.

Αν δεν συμφωνήσουν ΠΑΟΚ και ΕΠΟ στην ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, τότε θα ορίσει το CAS την ημέρα που θα γίνει αυτό.


Πηγή