Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πελέ: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του -Θα κάνει Χριστούγεννα στο νοσοκομείο

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από το Σάο Πάολο, σχετικά με τη κατάσταση της υγείας του θρυλικού Πελέ.

Η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, ανέφερε στα social media πως η κατάσταση τον αναγκάζει να παραμείνει στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα σχέδια για Χριστούγεννα στο σπίτι έχουν ακυρωθεί. Αποφασίσαμε από κοινού με τους γιατρούς ότι, για διάφορους λόγους, θα είναι καλύτερα να μείνουμε εδώ, με όλη αυτή τη φροντίδα που μας παρέχει αυτή η νέα οικογένεια του νοσοκομείου Άλμπερ Αϊνστάιν», ανέφερε αρχικά.

«Εμείς, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη στοργή που μας μεταφέρετε από τη Βραζιλία και απ’ όλο τον κόσμο! Η αγάπη σας γι’ αυτόν και οι προσευχές σας είναι μια τεράστια παρηγοριά γιατί ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Το μυστήριο με την αναφορά περί΄«διάφορων λόγων» έλυσε το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσκομείου.

«Ο Έντσον Αράντες Ντο Νασιμέτο νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου για επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας για όγκο του παχέος εντέρου και θεραπεία αναπνευστικής λοίμωξης, ενώ παρουσιάζει εξέλιξη της ογκολογικής νόσου και χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα λόγω νεφρικής και καρδιακής δυσλειτουργίας. Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κοινό δωμάτιο, υπό την απαραίτητη φροντίδα της ιατρικής ομάδας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τα προβλήματα με τα νεφρά και την καρδιά είναι τα νέα στοιχεία που δημιουργούν τον μεγαλύτερο προβληματισμό για την πορεία της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου»



.


Πηγή