Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ: Έγιναν οι πρώτες επαφές για Έλληνα άσο

«Πόλεμος» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ: Το σανό, η γίδα στην πλάτη και το μεγαλύτερο αυτογκόλ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ… τα δίνουν όλα, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τον Μάριο Σιαμπάνη και την καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας.

Το απόγευμα της Τρίτης (15/12) οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν ανακοίνωση για την υπόθεση με τον τερματοφύλακα του Άρη, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές σκάνδαλο δωροδοκίας» και ζητώντας τιμωρίες. Σε αυτή την ανακοίνωση, λίγη ώρα μετά, απάντησε ο ΠΑΟΚ με δική του, στην οποία υποστήριξε ότι «ο Ολυμπιακός είναι σε πανικό και προσπαθεί να μαζέψει μια ιστορία που ο ίδιος έστησε».

Η συνέχεια, λοιπόν, δόθηκε μέσω των επίσημων τοποθετήσεων των δύο ΠΑΕ, για το τι λέει η απέναντι πλευρά.

«Ποσό σανό θέλετε να δώσετε στον κόσμο σας;

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε τον τέως γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Ν.Π., κολλητό φίλο του Μάκη Γκαγκάτση και του κουμπάρου του Γιάννη Διαμαντίδη να προσφέρει ένα υπέρογκο ποσό σε ποδοσφαιριστή/ες για να τον/τους δωροδοκήσει και να τον/τους εκφοβίσει για να κερδίσει τον αγώνα ο ΠΑΟΚ;!

Μόνο εσείς πιστεύετε όσα λέτε, ούτε καν ο κόσμος σας. Και πάλι σας έπιασαν με την γίδα στην πλάτη», ήταν το επίσημο σχόλιο από την πλευρά των Πειραιωτών, για να ακολουθήσει αυτό των Θεσσαλονικέων.

«Ξαναρωτάμε τον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να μην απαντήσει και πάλι σαν τον έφηβο της φανέλας του.

Καταγγέλλει τον ΠΑΟΚ ότι έβαλε τον Ν.Π. να δωροδοκήσει τον Μάριο Σιαμπάνη;

Καταγγέλλει ότι ο Ν.Π. πήγε μόνος του;

Ξέχασε την καταγγελία Καραπαπά για το δεύτερο άτομο, τον σκληρό ποινικό;

Φοβάται μήπως ότι αυτά που καταγγέλλει είναι το μεγαλύτερο αυτογκόλ της ιστορίας του αφού είναι συνδεδεμένος με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ;

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, τόσο ο ίδιος όσο και οποιοδήποτε πρόσωπο που συνδέεται με τον Αντιπρόεδρο και Δ/Σ της ΠΑΕ, δεν έχει ουδεμία σχέση με οποιονδήποτε τέως γενικό αρχηγό.

Η μόνη σχέση πλέον που είναι ξεκάθαρη είναι της ΠΑΕ ΟΣΦΠ με τον Μάριο Σιαμπάνη μέσω της κ. Σουλούκου (αλλά και άλλων στοιχείων που θα κατατεθούν στον εισαγγελέα) όπως επίσης και με τον «σκληρό ποινικό» που οι ίδιοι ανέφεραν σε αυτογκόλ μεγαλύτερο και από του Δεληζήση (εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα το 2018, μην πει κανείς τίποτα, αμέσως να πιαστείτε).

Στον εισαγγελέα θα είμαστε πλέον αυτοβούλως. Είμαστε ακόμη στην αρχή».


Πηγή