Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σέρχιο Αγουέρο: Ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την απόσυρσή του από την ενεργό δράση | ΣΠΟΡ

Με κλάματα είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο, ως παίκτης, ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Αργεντινός σταρ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε live, από το «Καμπ Νου», το γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η συνέντευξη Τύπου είναι για ανακοινώσω την απόφασή μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά, με δάκρυα στα μάτια, ο Αγουέρο. «Αποφάσισα να σταματήσω, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Η απόφαση που έλαβα είναι με γνώμονα την υγεία μου», συνέχισε.

Αυτή η απόφαση είναι «εξαιτίας του προβλήματος που είχα πριν από ενάμιση μήνα. Θέλω να πω σε όλους πως έκανα τα πάντα για να επιστρέψω, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν», είπε επίσης ο Αγουέρο.

«Είμαι περήφανος για την καριέρα μου. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Από την ηλικία των 5 ετών, όταν άρχισα να κλωτσάω μια μπάλα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα ποτέ να παίζω στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την Ατλέτικο Μαδρίτης που με είδε και με πήρε σε πολύ νεαρή ηλικία. Και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρετε πώς νιώθω για τη Σίτι, πόσο ευγνώμων είμαι. Και όλους στην Μπαρτσελόνα, που μου φέρθηκαν άψογα», συνέχισε ο Αργεντινός άσος.

«Και φυσικά ευχαριστώ την εθνική ομάδα της Αργεντινής, την πιο μεγάλη αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθαν και είναι δίπλα μου σήμερα. Ευχαριστώ όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου, τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να μεγαλώσω, να γίνω καλύτερος. Φεύγω περήφανος. Με περιμένει μια άλλη ζωή. Ξέρω ότι με περιμένουν άνθρωποι που με αγαπούν», είπε στη συνέχεια ο Αγουέρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα θυμάμαι για πάντα τις ευχάριστες, τις υπέροχες στιγμές», πρόσθεσε, ενώ την ώρα που παιζόταν βίντεο με τα κατορθώματά του στα γήπεδα ο Αγουέρο είχε στρέψει αλλού το κεφάλι του, μην μπορώντας να παρακολουθεί!

«Δεν σε ζήσαμε πολύ στην Μπαρτσελόνα, αλλά έχεις την απόλυτη υποστήριξή μας. Όπου κι αν έπαιξες είχες επιτυχίες, έκανες φίλους», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα. «Τώρα σε περιμένει ένα νέο ταξίδι και σου αξίζει να είναι επιτυχημένο, να είσαι ευτυχισμένος», κατέληξε.


Πηγή