Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Σύντροφος Ρονάλντο: Ο κόσμος φθονεί τον Κριστιάνο και εμένα

Σύντροφος Ρονάλντο: Ο κόσμος φθονεί τον Κριστιάνο και εμένα

Για τα παιδικά της χρόνια και το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την ίδια και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε η Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ της Γιουβέντους παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο και αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνει, τόσο αυτή όσο και ο Ρονάλντο, από τον κόσμο επειδή δεν ήταν πλούσιοι από μικροί.

«Οι άνθρωποι ζηλεύουν τον Κριστιάνο και εμένα. Ο φθόνος είναι ένα συναίσθημα που κατασπαράζει την ψυχή, δεν τους βοηθάει να εξελίσσονται και γεμίζουν με μίσος και δυσαρέσκεια. Φαίνεται πως συμπαθούν μόνο άτομα που γεννήθηκαν πλούσιοι και όχι αυτοδημιούργητους, ξεκινώντας από το ίδιο σημείο με τους περισσότερους ανθρώπους», είπε η Τζορτζίνα, η οποία μίλησε και για την εξωτερική εμφάνισή της.

«Όταν ήμουν μικρή ήμουν ένα ασχημόπαπο που μετατράπηκε σε κύκνο. Όταν γεννήθηκα δεν θα έλεγε κανείς πως ήμουν όμορφη. Πάντα μου έλεγαν να αγαπώ τον εαυτό μου με τις ατέλειες του. Έτσι ακριβώς όπως είμαι. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος».

Όσο για το πώς γνωρίστηκε με τον Κριστιάνο και ήρθαν πιο κοντά, είπε ότι «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Γνωριστήκαμε στη Gucci, όπου δούλευα ως βοηθός πωλήτριας».


Πηγή