Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Τσόρι Ντομίνγκες για τις κρίσεις πανικού

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τις κρίσεις πανικού τις οποίες πάθαινε τα προηγούμενα χρόνια και από τις οποίες του δημιουργούταν η αίσθηση ότι θα πεθάνει. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής μέσω της ιστοσελίδας infobae.com και συγκλονίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόρι:

Για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε, είπε: «Ναι, είναι αλήθεια, τις πάθαινα. Ευτυχώς της ξεπέρασα, αν και εκείνη η στιγμή στη Ρίβερ ήταν δύσκολη, γιατί υπήρχε κόσμος που ήθελε να μας κάνει ζημιά και να κάνει δύσκολη τη ζωή στα αποδυτήρια. Η ομάδα δεν ήξερε τι μου συνέβαινε. Για παράδειγμα, έλεγαν ότι έχω κρίση πανικού, ότι είμαι μ… Το συνέδεαν έτσι. Σε διαβεβαιώνω πως ό,τι σου συμβαίνει, δεν μπορείς να το χειριστείς μέχρι να έρθεις αντιμέτωπος με αυτό. Το έζησα και εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν».

Σε ερώτηση για το αν ένιωσε ότι θα πεθάνει, απάντησε: «Ναι, ναι. Μέσα στα αποδυτήρια, οπουδήποτε. Σου συμβαίνει χωρίς να προειδοποίηση. Ο Λεονάρντο Σεϊρέφ, ψυχολόγος, με βοήθησε πολύ. Με βοήθησε να βγω από εκείνο το αδιέξοδο και να έχω μια κανονική ζωή. Ήταν καταστροφή…».

Όσον αφορά το από τι θεωρεί πως το έπαθε, σημείωσε: «Ίσως η μεγάλη πίεση. Πολλοί λένε ότι ο ποδοσφαιριστής ζει καλά και δεν έχει πίεση. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Δεν είναι απλά ότι μπαίνεις στο γήπεδο για να παίξεις σε ένα ματς. Για παράδειγμα, πήγα στο Καζάν 22 ετών και η κατάσταση στη Ρωσία δεν ήταν όπως τώρα, με το Μουντιάλ. Οι προπονήσεις και οι συγκεντρώσεις μας ήταν σαν σε στρατιωτικό καθεστώς. Έπρεπε να πλένω τα ρούχα μου και να καθαρίζω τα παπούτσια μου, κάτι που δεν έκανα στην Αργεντινή. Στο σπίτι μου δεν είχα ίντερνετ ή δορυφορική τηλεόραση. Επίσης ήταν δύσκολο που δεν γνώριζα τη γλώσσα».

localStorage.clear();


Πηγή