Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Χάρισε στην Ισπανία το Μουντιάλ Γυναικών και μετά έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της -Η ανάρτησή της

Μετά τους πανηγυρισμούς, ο πόνος. Η ηρωίδα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Όλγα Καρμόνα, έμαθε για το θάνατο του πατέρα της, μετά την νίκη της ομάδας της, της Ισπανίας.

Ο πατέρας της Καρμόνα πέθανε την Παρασκευή, μετά από μακρά μάχη, αναφέρει το Reuters, αλλά η είδηση κρατήθηκε κρυφή από την 23χρονη αμυντικό, ώστε να μην επηρεαστεί η ψυχολογία της ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών χθες το απόγευμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ισπανική ομάδα ποδοσφαίρου έγραψε στο Twitter μετά τον αγώνα: «Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο του πατέρα της Όλγα Καρμόνα. Η παίκτρια έμαθε τη θλιβερή είδηση μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε αγαπάμε, Όλγα, είσαι μέρος της ιστορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου».

«Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχη κάτι μοναδικό»

Ανάρτηση όμως έκανε αργότερα το βράδυ της Κυριακής και η 23χρονη παίκτρια, η οποία πέτυχε το μοναδικό γκολ, λέγοντας ότι ο πατέρας της «μου έδωσε τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ξέρω ότι με παρακολουθούσες απόψε και πως είσαι περήφανος για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά» έγραψε η Καρμόνα και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό. Και χωρίς να το ξέρω, είχα το αστέρι μου πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό».

Γιατί η οικογένειά της αποφάσισε να μην της πει τίποτα για το θάνατο του πατέρα της

Το ισπανικό μέσο ενημέρωσης Relevo ανέφερε ότι η οικογένεια και οι φίλοι της αποφάσισαν να μην της το πουν για να μπορέσει να επικεντρωθεί στον τελικό, με την μητέρα και τα αδέρφια της να φτάνουν στην Αυστραλία το Σάββατο για να την υποστηρίξουν.

Ο
σύλλογός της, η Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε
επίσης «συλλυπητήρια και αγάπη για την
Όλγα, τους συγγενείς της και όλους τους
αγαπημένους της».


Πηγή