Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Χωρίς Τσιγκρίνσκι κόντρα στη Λέστερ η ΑΕΚ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι κόντρα στη Λέστερ η ΑΕΚ

Για ακόμη μια φορά στη μέχρι στιγμής πορεία του στην ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα χάσει ένα σημαντικό παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα, ο Ουκρανός στόπερ δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τη Λέστερ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης πλέον εστιάζει στο να είναι έτοιμος στον αγώνα με τον ΟΦΗ, την Κυριακή (01/11), για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Η απουσία του «Τσίγκρι» οδηγεί τον Μάσιμο Καρέρα σε σχήμα 4-3-3 για την Πέμπτη (29/10, 19:55), με δύο εκ των Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Σβάρνα να είναι το δίδυμο στην άμυνα. Όσον αφορά τον Γαλανόπουλο ίσως να βρίσκεται τελικά στην αποστολή, αλλά δεν είναι σε ρυθμό για να βγάλει 90λεπτο.

Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, ουδείς εκ των Σιμάνσκι, Γκαρσία και Σιμόες αναμένεται να επιστρέψει στα τέσσερα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με πιο πιθανό να επιστρέψει γρηγορότερα στη δράση να είναι ο Πολωνός μέσος.


Πηγή