Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Ανακοινώθηκε ο Μόργκαν

Ανακοινώθηκε ο Μόργκαν

Θα πάρει τη θέση του Γκιστ στο ρόστερ του ΠΑΟ

Ντύνεται στα πράσινα ο Ρέιμαρ Μόργκαν. Η Γκέτινγκεν ανακοίνωσε την αποχώρηση του παίκτη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί και από πλευράς πρασίνων η μεταγραφή, για την οποία ενημερωθήκατε το βράδυ της Κυριακής απ’ τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ έρχεται για να καλύψει το κενό του Γκιστ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γερμανοί, το συμβόλαιο που θα υπογράψει στους νταμπλούχους Ελλάδας θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο προπονητής του συλλόγου, Φρανκ Μαϊνερτσχάγκεν, είπε για τον Αμερικανό άσο: «Για εμάς αυτό είναι μία μεγάλη αναγνώριση του συλλόγου. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε πως ένας παίκτης της ομάδας μας θα πήγαινε σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ευχόμαστε στον Ρέι τα καλύτερα για το μέλλον».

Ο παίκτης σε 33 αγώνες φέτος, είχε κατά μέσο όρο 16,2 πόντους και 6 ριμπάουντ, σουτάροντας με 60% στα δίποντα και 73% στις βολές (αλλά μόλις 16,8% στα τρίποντα, με 3/16 όλη τη σεζόν). Μάλιστα ψηφίστηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της κανονικής περιόδου.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr