Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Bloomberg: «Επενδυτές από το Κατάρ ετοιμάζουν τεράστια πρόταση αγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Επενδυτές από το Κατάρ ετοιμάζονται να υποβάλουν προσφορά για να αγοράσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις επόμενες ημέρες.

Το παραπάνω ανέφερε σήμερα (13/2) το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τις σχετικές διαπραγματεύσεις.

Όπως σημειώνεται, η κοινοπραξία θα υποβάλει μια αρχική προσφορά για τον σύλλογο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ οι αξιωματούχοι της Qatar Sports Investments (QSI) βοηθούν στις προετοιμασίες για την προσφορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρεία του Τζιμ Ράτκλιφ INEOS έχει μπει επίσημα στη διαδικασία υποβολής προσφορών για την αγορά της Γιουνάιτεντ τον περασμένο μήνα, αφού οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του συλλόγου, η οικογένεια Γκλέιζερ, δήλωσαν τον Νοέμβριο ότι είχαν αρχίσει να εξετάζουν επιλογές, όπως συμμετοχή ή πιθανή πώληση.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, η εφημερίδα «Daily Mail» ανέφερε ότι επενδυτές από το Κατάρ σχεδιάζουν να κάνουν μια τεράστια προσφορά για να αγοράσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ίδιο μέσο ανέφερε ότι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές είναι διαφορετικοί από την QSI, στην οποία ανήκει η Παρί Σεν Ζερμέν, και ότι τα χρήματα θα προέλθουν από «προσωπικά κεφάλαια» και όχι από ένα κρατικό επενδυτικό ταμείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γιουνάιτεντ είναι τρίτη στο πρωτάθλημα με 46 βαθμούς μετά από 23 αγώνες, δύο βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι και πέντε από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.


Πηγή