Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Champions League: Ολοκλήρωσε το «θαύμα» η Βιγιαρεάλ, 1-1 με την Μπάγερν

Μια τεράστια και ταυτόχρονα ιστορική πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League πέτυχε η Βιγιαρεάλ με το 1-1 στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Μετά τη νίκη της στο «Κεράμικα» την περασμένη εβδομάδα (1-0), η ομάδα του Ουνάι Έμερε απέδειξε στη ρεβάνς που έγινε στη Βαυαρία ότι είναι πολύ σκληρό καρύδι και κατάφερε να φτάσει στη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία της, απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου του Champions League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «χρυσή» αλλαγή στο 84′, Τσουκουέζε, κατάφερε να σκοράρει στο 88′ και με το τελικό 1-1 να στείλει το «κίτρινο υποβρύχιο» στην τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Λίβερπουλ και στην Μπενφίκα, με την αγγλική ομάδα να έχει τεράστιο προβάδισμα, καθώς είχε επικρατήσει 1-3 στη Λισσαβόνα, στον πρώτο αγώνα.

Το ένατο γκολ του Λεβαντόφσκι στο 5ο εντός έδρας ματς της Μπάγερν στο τρέχον Champions League δεν αρκούσε τελικά για να στείλει το ματς στην παράταση. Ο Πολωνός στράικερ βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν στο 52ο λεπτό για να στείλει τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Ρούλι. Το 1-0 έμεινε μέχρι το 88′, καθώς η Μπάγερν σπαταλούσε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, μέχρι να έρθει το απόλυτο σοκ και η πρόκριση της ισπανικής ομάδας.


Πηγή