Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Χειρουργήθηκε ο Μάνταλος

Χειρουργήθηκε ο Μάνταλος

Θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής βραδιάς για την ΑΕΚ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την Πέμπτη. Ο λόγος για τον Πέτρο Μάνταλο που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και αποχώρησε αναγκαστικά στο δεύτερο ημίχρονο του επαναληπτικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης», σύμφωνα και από την ενημέρωση της ΠΑΕ, υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Παντελή Νικολάου, αλλά και τον γιατρό της ομάδας Άλκη Καλλιακμάνη.

Πλέον ξεκινάει τον αγώνα δρόμου έτσι ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Αυτό δεν θα συμβεί την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο, ο διεθνής άσος θέλει να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της «Ένωσης».

Στο πλευρό του δε, ήταν και όλοι του οι συμπαίκτες, που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και όσο το δυνατόν γρηγορότερη επάνοδο.

Αναλυτικά:

«Ο Πέτρος Μάνταλος χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Παντελή Νικολάου και τον γιατρό της ομάδας κ. Άλκη Καλλιακμάνη. Ο ποδοσφαιριστής που είχε υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος στον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε συνδεσμοπλαστική προσθίου χιαστού και συρραφή έξω μηνίσκου. Θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο αύριο».