Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
«Χτύπησε» Ριβιέρ η Νιούκαστλ!

«Χτύπησε» Ριβιέρ η Νιούκαστλ!

Έκανε εκπληκτική σεζόν στη Μονακό

Σε ακόμα μία, την πέμπτη συνολικά, μεταγραφή προχώρησε η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» απέκτησαν τον Εμάνουελ Ριβιέρ, με τον παίκτη να υπογράφει νέο πολυετές συμβόλαιο και την Μονακό να βάζει στα ταμεία της απ’ την πώληση του 24χρονου άσου ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ.

Ο Γάλλος φορ πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν στους Μονεγάσκους, όπου βρήκε δίχτυα 13 φορές σε 36 εμφανίσεις, κάτι που κίνησε το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου κι ενώ είχε… ακουστεί ακόμα και για τον Ολυμπιακό.

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στη Νιούκαστλ. Είπα αμέσως ναι στην πρόταση, ήταν εύκολη απόφαση, διότι μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους οπαδούς και πανέμορφο γήπεδο.Το όνειρό μου ήταν πάντα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και η Νιούκαστλ μου δίνει αυτή την ευκαιρία», είπε ο νεοαποκτηθείς άσος στις πρώτες του δηλώσεις.

«Είναι μια σημαντική μεταγραφή για εμάς, καθώς χρειαζόμασταν βελτίωση στην επίθεση. Τσεκάραμε τον Εμάνουελ εδώ και καιρό και είμαι βέβαιος πως θα πετύχει πολλά γκολ για την ομάδα μας. Είναι γρήγορος, διψάει για επιτυχίες και θα έχει 50.000 φίλους της ομάδας να τραγουδούν το όνομά του. Ανυπομονώ να μπει σε φουλ ρυθμούς και περιμένω πώς και πώς να τον δω σε δράση», είπε απ’ την μεριά του ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου.

Πηγή: sport-fm.gr