Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Οι Ισπανοί αποθεώνουν τον Ολυμπιακό

Οι Ισπανοί αποθεώνουν τον Ολυμπιακό

«Η ομάδα του Πειραιά έρχεται με την Τέχνη του Πολέμου»

Απομένουν μόλις λίγες μέρες για την έναρξη του Final 4 της Μαδρίτης, με την «As» να φιλοξενεί ένα αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό. Σε αυτό, ο Ισπανός συντάκτης αναφέρεται με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα του Πειραιά, κατατάσσοντάς την στις ιστορικές ομάδες του 21ου αιώνα, με βάση τα επιτεύγματά της.

Αυτό, θα είναι το πέμπτο Final 4 σε επτά χρόνια για τους «ερυθρόλευκους» και όπως στην Κωνσταντινούπολη και το Λονδίνο, έτσι και στη Μαδρίτη δεν θα είναι το φαβορί, αλλά σύμφωνα με τους Ισπανούς αυτό τους βολεύει περισσότερο γιατί αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους! «Η ομάδα του Πειραιά των τελευταίων ετών είναι μία άψογη συγχρονισμένη μηχανή με τρομακτικές φυσικές ικανότητες», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, γίνεται μία αναφορά στις αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια τόσο στο ρόστερ, όσο και στον πάγκο, με μόλις τέσσερις να έχουν μείνει και πιο σημαντικό τον Βασίλη Σπανούλη, που σημαίνει πως: «όλα αλλάζουν, αλλά τίποτα δεν αλλάζει στην ουσία», ενώ παράλληλα ο αρχηγός του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται στους «κορυφαίους εκτελεστές της Ευρώπης».

Για να καταλήξει το αφιέρωμα με την εξής φράση: «Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο. Γι’ αυτό πρόσεχε Μαδρίτη, ο Ολυμπιακός έρχεται με την “Τέχνη του Πολέμου” στα χέρια του, αλλά και στα μάτια του».

Πηγή: sport-fm.gr