Τρίτη , 25 Φεβρουάριος 2020
«Είμαστε πεινασμένοι για να παίξουμε»

«Είμαστε πεινασμένοι για να παίξουμε»

Ελαμπντελαουί: Θα πολεμήσω για να δείξω ότι αξίζω

Ανυπόμονος για τα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου στο «Καραϊσκάκη».

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Υπάρχουν καλοί παίκτες για την ίδια θέση. Μου αρέσει ο συναγωνισμός. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο να εξασφαλίσεις θέση στο αρχικό σχήμα. Είμαι σε καλή κατάσταση έως τώρα. Φυσικά θα πολεμήσω για να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω. Αν δεν παίζω σε κάποια παιχνίδια και αγωνίζομαι σε άλλα, φυσικά και θα το καταλάβω. Αλλά θέλω να παίζω. Και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 22χρονος μπακ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

– Ομάρ, καλή σεζόν να έχεις με τη νέα σου ομάδα. Πρώτα από όλα θα ήθελα να μας καταθέσεις τις εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό. Έλειψες μεγάλο διάστημα εκτός Ελλάδας για την προετοιμασία. Πως είναι τώρα η προσαρμογή σου εδώ στην Ελλάδα;

«Ευχαριστώ. Μέχρι τώρα αισθάνομαι πολύ καλά για όλα. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Ήταν πετυχημένη προετοιμασία, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Και χτυπάω “ξύλο” για αυτό. Περιμένω πια για την έναρξη της περιόδου».

– Με τι προσδοκίες μπαίνεις εσύ και οι συμπαίκτες σου στο νέο πρωτάθλημα;

«Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Να είμαι στην ομάδα και να κερδίσουμε ό,τι διεκδικούμε. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ θέλουμε να τα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να έχουμε μία πετυχημένη σεζόν».

– Σε προσωπικό επίπεδο πόσο σημαντικός είναι ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος;

«Ναι φυσικά. Μισώ την ήττα. Θέλω να κερδίζω ό,τι διεκδικώ. Δε χρειάζεται να το πω πως το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

– Ο προπονητής σου μας έχει πει πως στόχος του είναι να έχει δύο καλές επιλογές για κάθε θέση. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο συναγωνισμός με το Σαλίνο για το δεξί άκρο της άμυνας. Θα ήθελα την άποψή σου.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Υπάρχουν καλοί παίκτες για την ίδια θέση. Μου αρέσει ο συναγωνισμός. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο να εξασφαλίσεις θέση στο αρχικό σχήμα. Είμαι σε καλή κατάσταση έως τώρα. Φυσικά θα πολεμήσω για να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω. Αν δεν παίζω σε κάποια παιχνίδια και αγωνίζομαι σε άλλα, φυσικά και θα το καταλάβω. Αλλά θέλω να παίζω. Και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο».

– Η πρεμιέρα μπορεί να κρύβει παγίδες;

«Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και να είναι έτοιμη η ομάδα μας. Όλοι θέλουμε είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και θα είμαστε. Είμαστε “πεινασμένοι” για να παίξουμε. Αν κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, θα ξεκινήσουμε καλά».

– Θέλεις να στείλεις και ένα μήνυμα προς τον κόσμο;

«Ανυπομονούμε για τη νέα χρονιά. Θέλουμε να έχουμε επιτυχίες. Και ελπίζουμε μαζί να μοιραστούμε ωραίες στιγμές».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση