Πέμπτη , 11 Αύγουστος 2022
Μασουακού: Θα μας δώσει ώθηση η πρόκριση επί της ΑΕΚ

Μασουακού: Θα μας δώσει ώθηση η πρόκριση επί της ΑΕΚ

«Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα»

Ώθηση για να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός ιδανικά τη σεζόν θεωρεί ο Αρτούρ Μασουακού πως θα δώσει η νίκη επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο. «Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα», σχολίασε για τις μεταγραφικές «σειρήνες».

Πολύ άνετα νιώθει στον Ολυμπιακό στην πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα ο Αρτούρ Μασουακού, όπως δήλωσε στη Nova, τονίζοντας πως προσπαθεί να αποβάλλει από το κεφάλι του τα μεταγραφικά σενάρια. Επίσης, αναφέρθηκε στη νίκη (1-0) επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο, σχολιάζοντας ότι θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τον τραυματισμό των Μανιάτη, Ντουρμάζ:
«Πρόκειται για δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο τραυματισμός τους είναι κάτι που μας αγγίζει όλους και νιώθουμε σαν να τραυματιστήκαμε και εμείς, συνολικά ως ομάδα και τους συμπονούμε. Τους ευχόμαστε να γυρίσουν κοντά μας το συντομότερο δυνατό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε όλα τα παιχνίδια έως το τέλος και να το αφιερώσουμε και σε εκείνους. Ευχόμαστε ότι θα τους δυνατούς με τη νέα χρονιά, κοντά μας».

– το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Μπορεί να μην βρεθήκαμε στην καλύτερη κατάσταση και να μην κάναμε το απόλυτα το παιχνίδι που επιθυμούσαμε, αλλά αυτή η πρόκριση σίγουρα μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Είναι μια πρόκριση που μπορεί να μας δώσει ηθικό. Σίγουρα θα μας δώσει τη ώθηση για να συγκεντρωθούμε ακόμη περισσότερο στις επόμενες υποχρεώσεις μας και να συνεχίσουμε με επιτυχίες προς την κατάσταση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

– τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη: «Σίγουρα, η Ξάνθη είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Πάει καλά στο πρωτάθλημα και συνεχίζει και στο κύπελλο. Όμως, οι δύο διοργανώσεις είναι διαφορετικές. Στην προετοιμασία μας δεν αλλάζει κάτι. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα παίξει ρόλο και το γεγονός πως δε θα έχουμε τους φιλάθλους μας στις εξέδρες. Θα είναι λίγο περίεργο και για εμάς. Με την απόδοσή μας ευχόμαστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση».

-την πολύ καλή πρώτη σεζόν που κάνει με την ομάδα του Πειραιά: «Πράγματι, παρότι είμαι μόλις μία χρονιά στην ομάδα, αισθάνομαι ήδη πάρα πολύ άνετα εδώ. Νιώθω δεμένος με τον Ολυμπιακό και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Όταν ένας ποδοσφαιριστής αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο, είναι φυσικό να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων που παρακολουθούν όλα τα πρωταθλήματα. Όμως, προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι αυτά τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό. Βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μικρό μέγεθος, αλλά ένας μεγάλος σύλλογος και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έτσι, αφοσιώνομαι στην ομάδα μου και το τι θα φέρει το μέλλον, μένει να το δούμε. Να τονίσω πως έχω συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr