Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Νέες δοκιμές από Δέλλα

Νέες δοκιμές από Δέλλα

Διαφορετική θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ

Την ευκαιρία να προχωρήσει σε δοκιμές, λόγω της αναβολής της έναρξης της Football League, έχει ο Τραϊανός Δέλλας στο σημερινό φιλικό της ΑΕΚ στη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει τη δυνατότητα να τεστάρει ορισμένους παίκτες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε εκείνους που έχουν παίξει λιγότερο από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ωστόσο, οι απουσίες του Ντακόλ και του Μπακάκη αλλάζουν σε ένα σημείο τα όσα είχε στο μυαλό του ο 37χρονος προπονητής. Από εκεί και πέρα, ο Δέλλας – εκτός από ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές – ετοιμάζεται να δοκιμάσει και το 4-3-3 αντί του 4-2-3-1 που είχε κάνει στο πρώτο ματς με την Καλαμαριά.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καραγκιολίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γεωργέα, Κολοβέτσιο, Σαρρή και Γροντή.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ρόβ;ας, με τους Ζόριτς και Μάνταλο μπροστά του. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανάκογλου, Λαμπρόπουλος, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγέ και Ανέστης. Εκτός έμειναν οι Σοϊλέδης, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Μπακάκης και Τσεβάς.

Πηγή: sport-fm.gr