Σάββατο , 8 Αύγουστος 2020

Πειθαρχική δίωξη σε Ολυμπιακό και Νικοπολίδη

Αφορά την άρνηση των «ερυθρολεύκων» για δηλώσεις στο ματς με τον Φωστήρα

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα κληθούν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Αιτία στάθηκε η δίωξη που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, για την άρνηση των «ερυθρόλευκων» να προβούν σε δηλώσεις μετά το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Φωστήρα.

Υπενθυμίζεται, πως ο Νικοπολίδης στο παιχνίδι του Ταύρου είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού καθώς δεν είχε αναλάβει ακόμη ο Βίτορ Περέιρα.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς: α) Για την περίπτωση Α, από τις διατάξεις του Παραρτήματος Α περ. Β εδ. 7 της από 14/07/2014 Προκήρυξης Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League – Football League) περιόδου 2014 – 2015 και του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και

β) Για την περίπτωση Β, από τις διατάξεις του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων (αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, Φωστήρας-Ολυμπιακός της 7/1/2015 και Τύρναβος-Ολυμπιακός της 21/1/2015)».

Πηγή: sport-fm.gr