Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Πρεμιέρα με γκολ ο Πουλίδο

Πρεμιέρα με γκολ ο Πουλίδο

Νίκη με 3-1 του Λεβαδειακού επί του Πλατανιά

Γκολ, με το καλημέρα! Ο Άλαν Πουλίδο όχι απλά έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού, αλλά το συνδύασε και με πολύ σημαντικό γκολ για τους Βοιωτούς. Ο Μεξικανός επιθετικός σκόραρε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πλατανιά στα Περιβόλια και έκανε το 1-2, ενώ ο Μάντζιος σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με τέρμα δευτερόλεπτά πριν το φιναλε. Το σκορ άνοιξε ο Τόμας στο 42’ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Τετέ ισοφάρισε στο 52ο λεπτό.

Χωρίς παρουσία κόσμου διεξήχθη στο ματς, όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα της 27ης αγωνιστικής της Super League, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Τους 25 βαθμούς έφθασαν οι «πράσινοι», που παραμένουν εντός της επικίνδυνης ζώνης. Στους 27 παρέμειναν οι Κρητικοί που… μπλέκουν.

Επιτέλους Πουλίδο!

Πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση, επιφύλασσε… είδηση. Ο Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο ακούγαμε (αλλά δεν είχαμε) από πέρυσι τέτοια εποχή, με τον Ολυμπιακό να δείχνει πρώτος ενδιαφέρον, ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Λεβαδειακού και συστήθηκε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό. Έγινε αποδέκτης της πρώτης επιθετικής προσπάθειας των φιλοξενούμενων, αλλά και του αγώνα, αλλά τον σταμάτησε η αντίπαλη άμυνα.

Από εκεί και πέρα «χάθηκε» λίγο από το ματς και χρειάστηκε κάποια λεπτά για να πάρει… μπρος και έκανε «μπαμ» ότι του λείπουν παιχνίδια, καθώς έχει να πάρει μέρος σε επίσημο ματς από πέρυσι την περυσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ κατά τη διάρκεια της φετινής έμεινε αρκετό καιρό στη «ναφθαλίνη», λόγω της κόντρα του με την Τίγκρες.

Χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και έδειξε πως πρόκειται για ταχύτατο παίκτη, με καλή τεχνική κατάρτιση. Επιπλέον, έδειξε συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα. Γενικότερα, θετική η παρουσία και φυσικά το τέρμα που σημείωσε ήταν πραγματικά ωραίο.

Πηγή: sport-fm.gr