Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νοτσερίνο»

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Νοτσερίνο»

Τη λίστα Στραματσόνι με παίκτες από την Serie A παρουσιάζει η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato»

Τη λίστα του Αντρέα Στραματσόνι με τους παίκτες που κοιτάζει από την Serie A αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato».  Με τίτλο «ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για ψώνια στην Ιταλία, ιδού τα ονόματα του Στραματσόνι», στο κείμενο αναφέρεται αρχικά στο πιο πρόσφατο απόκτημα των «πράσινων», Τζιαντομένικο Μέστο, και τονίζει ότι με αυτή τη μεταγραφή μοιάζει πολύ πιθανό κι άλλοι συνάδελφοι του να πειστούν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Ωστόσο, πριν «κλείσει» ο 33χρονος στον Παναθηναϊκό, υπήρχαν συζητήσεις με έναν άλλο μπακ που γνωρίζει πολύ καλά ο Στραματσόνι από την θητεία του στην Ίντερ. Τον Ιμπραχίμα Εμπαγιέ. Ακόμη ένα όνομα που αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο είναι του Λορένσο Κρίσετιγκ της Μπολόνια.

Οι Ιταλοί, όμως, δεν σταματάνε να τονίζουν ότι το πιο «hot» όνομα που υπάρχει στη λίστα του τεχνικού του Παναθηναϊκού, είναι αυτό του Αντόνιο Νοτσερίνο. Ο έμπειρος μέσος θα μείνει ελεύθερος από τη Μιλάν και τόσο η Κάλιαρι όσο και η Τζένοα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. O Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη και ο ίδιος το σκέφτεται σοβαρά.

Πηγή:  sport-fm.gr