Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Super League: Εντός έδρας με Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός, για νέα νίκη ο Άρης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση για την 9η αγωνιστική της Super League.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας στην Τρίπολη (17:30, Novasports Prime), όπου ο φιλόδοξος Αστέρας θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Λαμία, η οποία πραγματοποιεί την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της στη Super League. Η ομάδα του Ράσταβατς ψάχνει την τρίτη νίκη της σεζόν, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει δύο σημαντικές απουσίες, των Καστάνιο και Σίτο, ωστόσο επανέρχεται ο Ντιαρά. Για τους Φθιώτες που έρχονται από δύο διαδοχικά τρίποντα, απουσιάζουν ξανά οι Πάβλοβετς, Νάγκι, Στάνκο, ενώ εκτός έμεινε και ο Σαντάνα.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη δικαστική του δικαίωση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που τον έφερε μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας, δίνει ένα must win παιχνίδι υποδεχόμενος τον σκληροτράχηλο Πανσερραϊκό (18:30, Cosmote Sport 1), με στόχο να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες του πριν τα αυριανά παιχνίδια (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΟΦΗ-Ολυμπιακός). Δεδομένη η απουσία του Χουάνκαρ. Για τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία, απουσιάζουν ο τιμωρημένος Πεταυράκης και ο Ντανκελρούι, αλλά επιστρέφουν οι Χάγεκ και Μπαΐροβιτς.

Τέλος, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30, Novasports Prime), αναζητώντας για πρώτη φορά φέτος ένα δεύτερο σερί τρίποντο, μετά από εκείνο που πήρε στο 96′ κόντρα στον Πανσερραϊκό. Απέναντί του το συγκρότημα του Μάντζιου θα βρει την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας, με τους Ηπειρώτες να έρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα-Κύπελλο. Απόντες σε ακόμη ένα ματς οι Βέλεθ, Ρουπ, Ζουλ και Σαβέριο για τον Άρη, ενώ για τον ΠΑΣ εκτός έμεινε ο Γκάρο.


Πηγή