Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Super League: Στέρησε την επιστροφή στις νίκες για τη Λαμία ο Βόλος, ισόπαλο 1-1 στο ματς του Πανθεσσαλικού

Ο Βόλος «έκοψε» απότομα λίγο πριν το φινάλε του αγώνα στο Πανθεσσαλικό, τις ελπίδες για επιστροφή στις νίκες της Λαμίας μετά από σχεδόν πέντε μήνες στη Super League.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας κρατούσε στα… χέρια της το τρίποντο έως το 85ο λεπτό, αλλά μια κακή εκτίμησε του Αμπάντα και το γκολ του Κούτσια, δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στη Μαγνησία, στην εναρκτήρια συνάντηση της 24ης αγωνιστικής της Super League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αποτέλεσμα αυτό θεωρείται γκέλα για το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου, ωστόσο πρόσθεσε 1 ακόμη βαθμό στη συγκομιδή του στο πρωτάθλημα και συνεχίζει στην πέμπτη θέση του πίνακα. Στον αντίποδα, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έπιασε στους 13 βαθμούς τον Λεβαδειακό, με παιχνίδι περισσότερο. Η ομάδα της Βοιωτίας ήταν η τελευταία που είχε κερδίσει η Λαμία στη Λίγκα, την 1η Οκτωβρίου του 2022. Έκτοτε, αγνοεί τη χαρά ενός τέτοιου αποτελέσματος.

Super League: Η Λαμία κρατούσε μέχρι το 85′ τη νίκη, αλλά ένα λάθος έφερε την ισοφάριση του Βόλου

Η Λαμία ξεκίνησε επιθετικά αιφνιδιάζοντας τους Θεσσαλούς και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη των γηπεδούχων, που μπορεί να ξεκίνησαν με ένα μόλις άστοχο άουτ σουτ του Γκάγκι (4′), αλλά ένα λεπτό αργότερα… απόρησαν και οι ίδιοι, όταν ο Ασκόφσκι αστόχησε με κεφαλιά σχεδόν εξ επαφής.

Η ομάδα της Φθιώτιδας μονοπωλούσε τις επιθετικές ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας να έχει 6-1 (υπέρ-κατά) τελικές στα πρώτα 40 λεπτά, μία εκ των οποίων απέφερε το προβάδισμα για τους παίκτες του Βόκολου.

Ήταν στο 38ο λεπτό, όταν ο Τσιλούλης εκμεταλλεύθηκε λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή, πέρασε δύο αντίπαλους και τελείωσε εξαιρετικά τη φάση για το 0-1 με ωραίο σουτ, σημειώνοντας ταυτόχρονα το (μόλις) τρίτο εκτός έδρας γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λαμία να έχει νέα καλή στιγμή στο 50′, με τον Σιμόν να απειλεί από πλάγια θέση και τον Κλέιμαν να αποκρούει σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία καθώς ο Βόλος δεν απειλούσε, αλλά πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 και μετά από σφάλμα του Αμπάντα στην περιοχή ο Κούτσιας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής για το τρίτο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα και πιθανότατα τελευταίο, καθώς επίκειται η μεταγραφή του στις ΗΠΑ.

Από εκεί και ύστερα το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αποβολή του Άλχο με δεύτερη κίτρινη στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μια δεδομένα αψυχολόγητη κίνηση από τον παίκτη των γηπεδούχων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βόλος – Λαμία 1-1

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46′ Ταχάτος), Τσοκάνης (72′ Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77′ Καρτάλης), Πιρές (46′ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89′ Κάτσε), Κούτσιας

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72′ Σαραμαντάς), Τσιλούλης (66′ Σλίβκα), Μαρτίνεθ (82′ Κ. Παπαδόπουλος), Βέργος (72′ Μεντίνα), Νούνιες (66′ Μανούσος)


Πηγή