Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Θλάση ο Τσόρι

Θλάση ο Τσόρι

Στόχος να προλάβει το παιχνίδι με την Άρσεναλ

 

Πρόβλημα προέκυψε με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες στον Ολυμπιακό. Ο αγαπημένος Τσόρι της ερυθρόλευκης κερκίδας υπέστη ένα μυϊκό τραυματισμό στην ήττα με σκορ 3-0 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος τον ταλαιπωρεί.

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως σε κάθε περίπτωση το ιατρικό επιτελείο περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του και δεν θέλησε να ρισκάρει. Έτσι, μετά το ρεπό της Πέμπτης κι ενώ οι συμπαίκτες του προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ ανάλογα με το αν αγωνίστηκαν ή όχι απέναντι στους Βαυαρούς, ο Αργεντινός αποφασίστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί το πότε θα επανέλθει πλήρως στις υποχρεώσεις στης ομάδας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις θα λείψει από τα ματς με SKODA Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα και το… στοίχημα είναι να προλάβει τον αγώνα με την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Για το παιχνίδι στην Ξάνθη οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με καθημερινές πρωινές προπονήσεις μέχρι τη Δευτερα, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Πηγή: sport-fm.gr