Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
«Ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός»

«Ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός»

Ιωάννης Παπαπέτρου: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Στην πίεση που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στην ΤΣΣΚΑ και στις άσχημες αναμνήσεις που της ξύπνησε μέσα στο παιχνίδι απέδωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου τη μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας.

Ο νεαρός φόργουορντ σημείωσε ότι οι Ρώσοι «ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός» και αφού δήλωσε περήφανος για την ομάδα, έδωσε το σύνθημα για τον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαπέτρου

Για το δραματικό φινάλε: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Βασίλης το έχει κάνει πολλές φορές αυτό. Είναι ο ηγέτης μας, είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, δώσαμε όλοι και τη ψυχή μας και αυτό είναι το μυστικό του Ολυμπιακού».

Για τις σκέψεις τους όταν έχαναν με εννέα πόντους: «Η σκέψη μας ήταν να το γυρίσουμε. Όσο βάζαμε καλάθια η πίεση ήταν πάνω τους, έβλεπες ότι δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, έχουμε άλλο ένα ματς, θα χαρούμε λίγο αυτή τη νίκη και μετά συγκεντρωμένοι στον τελικό».

Για το πρόσωπο της ΤΣΣΚΑ όταν πίεσε ο Ολυμπιακός: «Όταν ο Ολυμπιακός έβγαζε αυτή την ψυχή και έπαιζε αυτή την άμυνα, βάζαμε την πίεση στη ΤΣΣΚΑ. Ξέρουν τι σημαίνει ο Ολυμπιακός, το έχουν ξαναζήσει και φάνηκε όταν τους πιέσαμε».

Για την προσωπική του εμφάνιση: «Αυτό είναι δευτερεύον. Πρώτα η ομάδα, ξεκίνησα εγώ καλά, άλλοι συνέχισαν. Είμαστε περήφανοι».

Για τον Σπανούλη: «Τα λόγια είναι περιττά, είναι ο ηγέτης μας».

Για τον ποιον θα ήθελε στον τελικό: «Θα ήθελα την Φενέρ, από εκεί και πέρα όποιος περάσει στον τελικό θα είμαστε έτοιμο να τον αντιμετωπίσουμε και όπως έχουμε πει είμαστε εδώ για να το πάρουμε».

Πηγή: sport-fm.gr