Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να ακούσει το ταίρι σου στην καραντίνα

Η καραντίνα δεν είναι εύκολη για κανέναν. Όλοι αυτοί οι περιορισμοί, τα «όχι» και οι απαγορεύσεις, λίγο ή πολύ μας έχουν βγάλει όλους εκτός εαυτού. Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να… «επιβιώσουμε». Αν λοιπόν συγκατοικείς με το ταίρι σου ή αν περνάτε αρκετό χρόνο μαζί μέσα στην καραντίνα θα πρέπει να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή στην συμπεριφορά σου και να αποφύγεις να πεις κάποια πράγματα. Διάβασε το ζώδιό του και θα καταλάβεις…

ΚΡΙΟΣ 

Μην του πεις να κάνει υπομονή και πως τα καλύτερα έρχονται σε όποιον… τα περιμένει περισσότερο. Δεν έχει χειρότερο από το να ακούει κάποιον να του λέει: “κάνε μωρέ λίγη υπομονή…”

ΤΑΥΡΟΣ

Μην του ζητήσεις να κουνηθεί από τον καναπέ του! Μην του πεις ότι πρέπει να αφήσει λίγο τις ταινίες ή τις σειρές για να βάλει λίγο… «αλατοπίπερο» στην σχέση σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώσε του όση πιο πολλή ελευθερία μπορείς! Μην τον αναγκάζεις να ακολουθεί το δικό σου πρόγραμμα και μην του ζητάς να κάνει πράγματα που δεν θέλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κάνεις απαισιόδοξες συζητήσεις και προς Θεού μην είσαι σκληρός/η ή απότομος/η στην συμπεριφορά σου. Είναι ευαίσθητη ψυχή και πληγώνεται εύκολα. 

ΛΕΩΝ

Μην του/της λες σε όλα «ναι». Πες την γνώμη σου, αλλά προσοχή! Μην τον/την προσβάλλεις ή μην τον/την μειώσεις για κανένα λόγο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κρίνεις την Παρθένο ποτέ και για κανένα λόγο. Εκείνη μπορεί να ασκεί όση κριτική θέλει, εσύ καμία. Να το θυμάσαι αυτό! 

❤ Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 

ΖΥΓΟΣ

Μην ξεκινήσεις καβγά ή διαφωνία για ασήμαντο λόγο. Μην χαλάσεις την όποια ηρεμία έχει στην μέρα του/της και μην τον/την αναστατώσεις! Λύστε τις διαφορές σας μετά το lockdown. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην πεις ψέματα και μην προσπαθείς να κρύψεις το παραμικρό. Μίλα ανοιχτά για το πώς νιώθεις ή για το τι συμβαίνει στην ζωή σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άφησέ τον κάνει ό,τι θέλει. Μην προσπαθείς να τον στριμώξεις ποτέ και για κανένα λόγο (νιώθει ήδη στριμωγμένος). Και φυσικά, μην του λες συνέχεια να κάνει κάτι συγκεκριμένο που εσύ θέλεις ή χρειάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην του πεις ποτέ ότι δεν έχει πλάκα, ότι δεν περνάς καλά μαζί του ή ότι είναι υπερβολικά σοβαρός και αγέλαστος. Και προς Θεού μην γκρινιάξεις για το πόσες ώρες δουλεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην γκρινιάζεις για το lockdown και τους περιορισμούς. Μην του λες πως νιώθεις λες και είσαι στην φυλακή γιατί θεωρεί πως όλα γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας και πως όλοι πρέπει να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην του μιλάς για δάνεια, χρέη, υποχρεώσεις, ευθύνες, λογαριασμούς κ.ο.κ Άφησέ τον στον κόσμο του να ονειρεύεται και να ηρεμεί.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου είναι τα πιο πετυχημένα

Οι 4 μονογαμικοί άντρες του ζωδιακού

Αυτά τα ζώδια θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν


Πηγή