Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Όταν ένα ζώδιο της Γης κι ένα του Νερού ερωτεύονται…

Το να ερωτευτεί ένα ζώδιο της Γης ένα ζώδιο του Νερού είναι απίστευτα εύκολο, στην πορεία όμως θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες γιατί είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Εδώ μιλάμε για το μυαλό και την καρδιά, τη λογική και το συναίσθημα, δύο αντίθετες δυνάμεις. Ο μεν κρύβει ή δεν αποδέχεται το τι νιώθει και προσπαθεί να δει ρεαλιστικά τις καταστάσεις, ο άλλος δε φοβάται να δείξει αλλά και να εκφράσει το συναίσθημά του. Ο μεν προγραμματίζει και οργανώνει τα πάντα, ο δε πηγαίνει με τη ροή των πραγμάτων. 

Ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι εύκολο να “παγώσουν”, αν διαπιστώσουν ότι ο έρωτας τους αποπροσανατολίζει και τους απομακρύνει από τους στόχους τους ή έρχεται κόντρα με το συμφέρον τους. Από την άλλη, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς ερωτεύονται, παθιάζονται, αφήνονται να παρασυρθούν κι όπου τους βγάλει. Φαινομενικά λοιπόν είναι ασύνδετο αυτό το ζευγάρι. Εν τούτοις, η έλξη μεταξύ τους είναι απίστευτα δυνατή και αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τις αρχικές αντιξοότητες, θα διαπιστώσουν ότι λειτουργούν αλληλοσυμπληρωματικά ή -για να ακριβολογήσουμε- ότι ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον!

Όπως το έδαφος γίνεται πρόσφορο με τη βροχή, έτσι και το ζώδιο της Γης μαλακώνει, όταν έχει δίπλα του το ζώδιο του Νερού, γίνεται πιο ευαίσθητο, πιο ρομαντικό, πιο ζεστό και δοτικό. Παράλληλα, το ζώδιο του Νερού νιώθει προστατευμένο, σίγουρο και προσγειώνεται εκεί που χρειάζεται, χωρίς να χάνει την ευαισθησία και τον ερωτισμό του.

Παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές τους, οι οποίες είναι συνήθως σε επίπεδο αντιμετώπισης κρίσεων, μπορούν να δημιουργήσουν μια σχέση, χτισμένη με αμοιβαία εμπιστοσύνη, που θα αναπτυχθεί σε ένα ζεστό, σταθερό και ασφαλές περιβάλλον.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή