Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Carolyn Murphy μας μίλησε με αφορμή τα 20 χρόνια συνεργασίας της με την Estée Lauder

Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να μιλήσουμε σε supermodels είτε από κοντά είτε διαδικτυακά. Οι γυναίκες σαν την Carolyn Murphy μοιάζουν out of reach όπως ακριβώς και η ομορφιά τους. Όταν λοιπόν μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα Q&A με την Carolyn Murphy χάρη στην Estée Lauder Greece και μάλιστα να κάνω και τις δικές μου ερωτήσεις, η αλήθεια είναι ότι σχεδόν τσίριξα. Ήμουν starstruck γιατί η Carolyn είναι ένα από τα girl crushes μου και η αγάπη μου για αυτή ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια όταν, σαν φοιτήτρια, την είδα να ποζάρει στην καμπάνια του Advanced Night Repair Eye στα Βoots του Λονδίνου το 2002.

Δεν ήξερα ακόμη ότι θα ασχοληθώ με την ομορφιά, σπούδαζα πολιτικές επιστήμες αλλά καταβρόχθιζα περιοδικά μόδας και ομορφιάς (όχι, το ίντερνετ δεν ήταν τότε αυτό που είναι σήμερα) και έκοβα τις σελίδες που είχαν επάνω τους την Carolyn. Δεν θα μακρηγορήσω όμως γιατί είναι πλέον ξεκάθαρο το fangirling μου και το πόσο ευγνώμων ένιωσα για την ευκαιρία. Θα περάσω λοιπόν απευθείας στην εμπειρία και τις απαντήσεις της υπέροχης Carolyn.

CarolynMurphy EsteeLauder 02

Η Carolyn είναι αυτόφωτη. Έχει γεννηθεί το 1972 και όμως είναι πιο φρέσκια και από κορίτσια που γεννήθηκαν αφού εγώ είχα αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο. Έχει ένα ειλικρινές χαμόγελο, ένα πρόσωπο που ακτινοβολεί και μία επιδερμίδα to die for. Είναι όμως παράλληλα απίθανα γλυκιά και προσιτή, ναι θα μπορούσε να είναι φίλη μας. Δεν είναι άρα τυχαίο που η σχέση της με τον κολοσσό  Estée Lauder μετρά 20 χρόνια. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2001 και η διαχρονική της ομορφιά, η ευφυΐα και η ζεστασιά της, δημιούργησαν την προσωποποίηση της γυναίκας-Estée Lauder με αποτέλεσμα τόσο τότε, όσο και τώρα οι γυναίκες όλων των ηλικιών να συνδέονται μαζί της, χάρη στην αυθεντική της προσέγγιση στην ομορφιά και την ευεξία που πηγάζει από μέσα της.

estee carolyn

Καθώς λοιπόν όλοι οι συμμετέχοντες χάζευαν την ομορφιά της εκείνη χαμογελούσε και οι ερωτήσεις ξεκίνησαν. Ήθελα να τη ρωτήσω τόσα πολλά αλλά νομίζω το ίδιο ίσχυε και για όλα τα κορίτσια που είχαν την τύχη να συμμετάσχουν. Η πρώτη μου ερώτηση λοιπόν ήταν απλή και είχε να κάνει φυσικά με την περιποίηση. Τη ρώτησα αν η δική της ρουτίνα περιποίησης είναι πολύπλοκη ή απλή… «Η ρουτίνα μου είναι κάπου στη μέση και σίγουρα πολύ σταθερή. Κάνω το μπάνιο μου κάθε βράδυ, κάνω τον καθαρισμό μου, φορώ τον ορό Advanced Night Repair και βάζω την ενυδατική μου. Μάλιστα τον χειμώνα επιλέγω πιο πλούσιες ενυδατικές. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας έπιασα τον εαυτό μου να… απολαμβάνει περισσότερη περιποίηση. Έκανα περισσότερες μάσκες και έκανα layering με κρέμες και ορούς. Οπότε θα έλεγα ότι αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο πολύπλοκο και το απλό».

carolyn murphy face

Η Carolyn λοιπόν είναι ένα κορίτσι σαν εμάς! Περιποιείται τον εαυτό της απλά, με τον νούμερο ένα ορό Advanced night Repair (obviously) και «ακούει» τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Το μυστικό της άρα και η εκθαμβωτική αυτή ομορφιά οφείλεται αφενός στα genetics και αφετέρου στη συνέχεια και την επιλογή σωστών προϊόντων. Ποια ήταν όμως η πρώτη της Estée Lauder ανάμνηση; Ήθελα πολύ να μάθω, όλες έχουμε μία άλλωστε…  Η πρώτη μου Estée ανάμνηση ήταν το μπουντουάρ της γιαγιάς μου. Είχε ένα όμορφο μπουντουάρ στο οποίο είχε όλα τα μπουκάλια με τα αρώματά της, μεταξύ αυτών και το White Linen της Estée Lauder, αλλά και χρυσά tubes από κραγιόν, με τα οποία έπαιζα. Αλλά το πρώτο δικό μου προϊόν και άρα ανάμνηση είναι το άρωμα Beautiful. Παρακαλούσα τους γονείς μου να μου το πάρουν και είχα την φωτογραφία της Paulina Porizkova από την καμπάνια κολλημένη στον τοίχο μου. Πρόσφατα άρχισα να το χρησιμοποιώ ξανά μάλιστα και μου φέρει στο μυαλό τις πιο υπέροχες αναμνήσεις».

carolyn beauty

Δεν κρατήθηκα όμως… Ενώ μπορούσα να κάνω τυπικά λίγες ερωτήσεις, Ο χρόνος μου επέτρεπε παραπάνω! Τη ρώτησα λοιπόν ποια είναι η μία beauty συμβουλή που θα δώσει στην κόρη της Dylan; «Νομίζω θα ακολουθήσω την τακτική της γιαγιάς μου που με συμβούλεψε το “beauty is, as beauty does” και θα την μάθω πόσο σημαντικό είναι να είναι ευγενική με τον εαυτό της αλλά και με τους άλλους. Θέλω να μάθει τη σημασία του να αγαπάς τον εαυτό σου» και βρίσκω ότι η συμβουλή της δεν είναι απλά σωστή, είναι και όμορφη. Συνέχισα λοιπόν ακάθεκτη και τη ρώτησα αν είναι lipstick addict ή mascara lover! «Ω είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω! Πρέπει να πω το κραγιόν γιατί έχω τόσα πολλά. Μου αρέσει να παίζω με το κραγιόν και η αγαπημένη μου απόχρωση είναι το καθαρό κόκκινο αλλά και τα απαλά ροζ».

carolyn makeup

Μιας που είναι ωραία τα διλήμματα, της έθεσα ένα ακόμα: Υγρό μεικάπ ή πούδρα; «Είμαι liquid foundation girl, double wear all the way» ήταν η απάντησή της και ήθελα να φωνάξω και εγώ! Και εγώ! ΔΕΝ το έκανα όμως και τη ρώτησα αν θα μπορούσε να περιγράψει την Estée Lauder με 5 λέξεις… «Χμμμ…ενδιαφέρον! Οικογένεια, κλασική, καρδιά, υπάρχει πολλή καρδιά, ενδυνάμωση και πρωτοπορία». Και μία τελευταία ερώτηση: Ποια είναι τα beauty icons της; Ποιες γυναίκες θαυμάζει; «Είναι τόσες πολλές! Σίγουρα η Aerin Lauder είναι μια από αυτές. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, φανταστική μητέρα, υπέροχα όμορφη και έχει συγκλονιστικό στιλ. Αγαπώ την Christy Turlington, είναι μία πανέμορφη γυναίκα. ΚΑΙ η κόρη μου… Είναι ένα beauty icon για λατρεύει την ομορφιά και είναι ένας όμορφος άνθρωπος»  μου απάντησε και τη λάτρεψα ακόμα περισσότερο.

carolyn smile

Τι έχω να πω λοιπόν για την Carolyn και την Estée Lauder; Είναι μία εταιρία που επιλέγει όμορφους ανθρώπους εξωτερικά και ακόμα πιο όμορφους εσωτερικά. Δημιουργεί ένα οικογενειακό κλίμα τόσο για τους συνεργάτες όσο και για τους καταναλωτές της και γι᾽αυτό δημιουργούμε σχέσεις ζωής με την Estée και θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμα. Όσο για την Carolyn συγκεκριμένα… τι άλλο να πω, από τις απαντήσεις της καταλαβαίνεις ότι είναι ένα cool κορίτσι σαν εμάς που τυχαίνει να μοιάζει με άγγελο.

Αν θέλετε να μαθαίνετε νέα της αγαπημένης μάρκας, ακολουθείστε τη στο Facobook: https://www.facebook.com/EsteeLauderGreece και στο site της esteelauder.gr

 

 


Πηγή