Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Όλα, όλα, ΟΛΑ όσα πρέπει να κάνεις για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα και να χάσεις πόντους άμεσα

Τις τελευταίες 3 ημέρες έχω ξεκινήσει διατροφή και δεν περνάω καθόλου καλά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Έφαγα σε αυτή την καραντίνα και συνήθισα στις λιχουδιές άρα μου είναι εξαιρετικά δύσκολος ο περιορισμός (λες και χρειαζόμουν άλλον έναν περιορισμό) όμως τον κάνω. Δεν τον υπομένω όμως γιατί θέλω να είμαι κορμάρα στην παραλία… ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ. Το σώμα μου δεν είναι σώμα μοντέλου, δεν θα αλλάξει και μου αρέσει όπως είναι. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι αισθάνομαι βαριά, ότι έχω κατακράτηση, ότι η κυτταρίτιδα έχει φτάσει στο απροχώρητο και τέλος πάντων, δεν θα χωράω στα M–L καλοκαιρινά μου ρούχα και δεν σκοπεύω να αλλάξω γκαρνταρόμπα.

Μαζί με τη δική μου διατροφή όμως ξεκίνησαν και οι φίλες μου μικρές μάχες για το καλοκαίρι. Μόλις χθες, η Αγγελική μου έστειλε ένα μήνυμα και με ρωτούσε για κρέμες για την κυτταρίτιδα. Η Αγγελική είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει 2 παιδιά και τα πόδια της είναι σαν της Ζιζέλ αλλά δεν νιώθει καλά. Δεν είναι λοιπόν το θέμα το πως είσαι αλλά το πως νιώθεις και η Αγγελική ήθελε κρέμα για την κυτταρίτιδα και κάτι για την κοιλιά.

Αφού ανταλλάξαμε κάμποσα μηνύματα για τα αδυνατιστικά και το body brushing σκέφτηκα πως, είμαι πολύ χαζή που δεν έχω ξεκινήσει και εγώ να κάνω αυτά που της πρότεινα. Σκέφτηκα επίσης πως ίσως να είσαι και εσύ φίλη μας και να θες να ξεκινήσεις τη δική σου μάχη! Γι᾽αυτό θα κάνουμε μία ανακεφαλαίωση και θα ξεκινήσουμε όλες μαζί όχι για κανέναν άλλο λόγο, για να νιώθουμε ωραία είτε έχουμε κάνει παιδιά είτε όχι, είτε έχουμε σώμα μοντέλου είτε ζουμερό και λαχταριστό!

Φτιάξε λοιπόν καφέ και κάνε scroll στην παρακάτω gallery για να μάθεις τι είναι το body brushing, για να βρεις εργαλεία, αδυνατιστικά και άλλα πράγματα που θα σε βοηθήσουν σε αυτή τη μάχη. Στο τέλος θα θέλεις να μου στείλεις μία τούρτα… Και θα τη φάω!

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Τι μπορώ να κάνω για τους μαύρους κύκλους;


Πηγή