Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να κάνεις detox από την κορυφή ως τα νύχια

Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά σε όλες! Οι γιορτές μπορεί να τελείωσαν αλλά εμείς εξακολουθούμε να μοιράζουμε ευχές και θετική ενέργεια. Μαζί με τις γιορτές ωστόσο, τελείωσαν και οι κραιπάλες. Δεν έχουμε πλέον τόσα τραπέζια στα οποία θα τρώμε σα να μην υπάρχει αύριο. Δεν θα πιούμε άλλα κοκτέιλ και θα μπούμε ξανά σε καθημερινούς ρυθμούς με ανανεωμένη όμως διάθεση. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου άλλωστε είναι για resolutions και νέα ξεκινήματα, σωστά; Αυτό θα κάνεις και εσύ αλλά πρέπει να ξεκινήσεις σωστά.

Γι´αυτό σήμερα, 2 Ιανουαρίου 2021, θα ξεκινήσεις ένα detox από την κορυφή ως και τα νύχια με τις απλές συμβουλές μας. Είναι σημαντικό να αποβάλλεις τις τοξίνες των γιορτών από την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου έτσι ώστε να ξεκινήσεις με μία «καθαρή σελίδα» την τελετουργία του self care που έχεις θέσει σαν resolution.

Εμείς ασφαλώς κάνουμε το ίδιο και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και εσένα. Οι συμβουλές μας είναι απλές, μπορείς να τις πεις και απολαυστικές και θα βοηθήσουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου να απαλλαγούν από ότι τα βλάπτει μέσα σε λίγες ημέρες. Κάνε ένα scroll λοιπόν, για να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να αποτοξινώσεις το σώμα σου από την κορυφή ως τα νύχια.

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown


Πηγή