Δευτέρα , 30 Ιούνιος 2025

Το μυστικό γεύσης της σάλτσας ντομάτας

Οι συντάκτες της ιστοσελίδας Taste of Home αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο τα μυστικά που έμαθαν σε σχολές μαγειρικής.

Και η Emily Racette Parulski θυμάται ακόμα τη δασκάλα της να της λέει πως η ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να αποτρέψεις την όξινη γεύση.

Για να μη βγει λοιπόν ξινή η σάλτσα, το καλύτερο είναι να προσθέσεις μια πρέζα μαγειρικής σόδας.

«Ανάμειξε απλώς 1/4 ή 1/2 από ένα κουταλάκι του γλυκού μέσα στην κατσαρόλα και ανακάτεψε για λίγα λεπτά, ώστε να απομακρυνθεί το όξινο από τη γεύση»…


Source link

Ελέγξτε επίσης

Μαρμελάδα κορόμηλο: Η εύκολη συνταγή και το μυστικό μπαχαρικό που κάνει τη διαφορά

Γλυκόξινη και μυρωδάτη, αυτή η μαρμελάδα ταιριάζει τέλεια με ψωμί αλλά και με γιαούρτι. Το καλοκαίρι …

Daily-News.GR