Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μαρμελάδες Linodiet: Ξεχνάς τη ζάχαρη, αλλά όχι και την απόλαυση! | GASTRONOMIE

Οι μαρμελάδες Linodiet ήρθαν για να γίνουν η απολαυστική – και καθόλου ένοχη- γλυκιά συνήθειά μας, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η Linodiet, έχοντας φέρει την επανάσταση στο χώρο των γλυκαντικών, δημιούργησε μία νέα σειρά μαρμελάδων χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή συμπυκνωμένου χυμού. Με  85% λιγότερες θερμίδες και 93% λιγότερα σάκχαρα από τις συμβατικές μαρμελάδες, είναι ιδανικές για όσους αποφεύγουν την πρόσληψη θερμίδων, υδατανθράκων και ζάχαρης αλλά δεν θέλουν να στερηθούν την υπέροχη γλυκιά γεύση μιας μαρμελάδας. Παρασκευάζονται από 65 γραμμάρια διαλεχτών ελληνικών φρούτων ανά 100 γραμμάρια προϊόντος και επεξεργάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά, το άρωμα, το χρώμα και η γεύση των φρούτων, ενώ έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Κατάλληλες για ένα απολαυστικό και υγιεινό πρωινό, με φρυγανιές ή ψωμί, με γιαούρτι ακόμα και ως συστατικό για πεντανόστιμα γλυκά!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Linodiet κάνει πάντα τη διαφορά στη γεύση!
Η Linodiet κάνει πάντα τη διαφορά στη γεύση!

H ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που υποκαθιστούν τη ζάχαρη και συμβάλλουν καθοριστικά στην υιοθέτηση ενός ισορροπημένου και υγιεινού τρόπου ζωής, αποτελεί βασικό στόχο της Linodiet. Ανακαλύψτε στο www.linodiet.gr, τα νέα πρωτοποριακά γλυκαντικά, τα υποκατάστατα ζάχαρης για μαγειρική ή ζαχαροπλαστική που έχουν εφαρμογή σε κάθε συνταγή, καθώς και  τη νέα σειρά μαρμελάδων σε 5 υπέροχες γεύσεις.


Πηγή