Λεπτή, τραγανή και αφράτη ταυτόχρονα αυτή η προζυμένια εκδοχή της πίτσας μας μεταφέρει κατευθείαν στη Ρώμη.
Απίστευτα φουσκωτό και αφράτο κέντρο και σούπερ τραγανές άκρες. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί λόγοι που η pinsa έχει κατακτήσει τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Λιγότερο θερμιδογόνα και με χαμηλότερα λιπαρά, η πίτσα των Αρχαίων Ρωμαίων, έχει αντικαταστήσει για πολλούς την κλασική βερσιόν. Ταυτόχρονα, είναι και πιο εύπεπτη αφού εκτός από παραδοσιακό αλεύρι για πίτσα, περιέχει αλεύρι ρυζιού και σόγιας. Για όλους αυτούς του λόγους λοιπόν αξίζει όχι μόνο να την προτιμάμε στα εστιατόρια αλλά έχει νόημα να μπούμε στη διαδικασία να τη φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι. Ιδού μια καθαρόαιμη ιταλική συνταγή με απλά αλλά πεντανόστιμα υλικά.
Διαβάστε τη συνέχεια και τη συνταγή στο bovary.gr.
Πηγή