To Πάσχα είναι πλέον μία ανάσα μακριά και όλοι προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα εορταστικά τραπέζια, με τη μαγειρίτσα να πρωταγωνιστεί.
Φυσικά, ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές των ημερών είναι και η αγαπημένη μαγειρίτσα, το κατεξοχήν παραδοσιακό φαγητό που σηματοδοτεί τη λήξη της νηστείας.
Η νόστιμη παραδοσιακή σούπα με τα πλούσια αρώματα είναι σήμα κατατεθέν της πασχαλινής περιόδου, και φυσικά έχει την τιμητική της στο βραδινό τραπέζι του Μεγάλου Σαββάτου. Ωστόσο πρόκειται επίσης για μία απαιτητική συνταγή και η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη αν δεν έχετε υπόψη ορισμένα τρικ που κάνουν τη διαφορά.
Διαβάστε το μυστικό για τέλεια μαγειρίτσα στο Bovary.gr
Πηγή