Κυριακή , 21 Δεκέμβριος 2025
Κοτόπουλο με ανθότυρο και πιπεριές

Κοτόπουλο με ανθότυρο και πιπεριές

Λαχταριστό πιάτο με πλούσια σάλτσα από τυρί

 

Υλικά για 2 άτομα

  • 2 μπούτια κοτόπουλο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 2 ντομάτες
  • 100 γραμμάρια ανθότυρο, κομμένο σε κύβους
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε από τις 2 πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
  2. Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά. Μετά προσθέτετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
  4. Αν θέλετε, ρίχνετε από πάνω ανθότυρο κομμένο σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό ή μπορείτε να βάλετε ωμό το ανθότυρο μέσα στη σάλτσα.

Ελέγξτε επίσης

Επτά τρόποι για να κάνετε το πρωινό σας τοστ πιο νόστιμο, σύμφωνα με σεφ

Το τοστ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εύκολα, γρήγορα και ευέλικτα πρωινά που μπορεί …

Daily-News.GR