Παρασκευή , 4 Δεκέμβριος 2020

Τι πρέπει να προσέξεις στη διατροφή σου τρεις εβδομάδες πριν το Πάσχα;

Έρχονται μέρες «διατροφικής κραιπάλης» και πρέπει να σε βρουν προετοιμασμένη.

Βρισκόμαστε λίγο πριν από τις διακοπές του Πάσχα και ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να ακολουθήσεις από σήμερα tips για express αδυνάτισμα ωστέ να έχεις περιθώριο να απολαύσεις χωρίς ενοχές τα τσουρέκια, τις παραδοσιακές πίτες και ό,τι άλλο παχυντικό τρώμε τις ημέρες των Πασχαλινών διακοπών. Δες τις διατροφικές συμβουλές μας παρακάτω και δεν θα χάσεις…

• Καθάρισε το ψυγείο σου από τα ύποπτα εδέσματα και γέμισέ το με φρέσκα φρούτα, λαχανικά, γιαούρτι, άπαχο τυρί, φέτες γαλοπούλας και ζελέ light, που θα αποτελέσουν τους συμμάχους σου σε αυτήν την προσπάθεια. Είναι σημαντικό ακόμα και όταν πεινάς οι επιλογές σου να είναι απόλυτα υγιεινές και με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις τα διλήμματα και τις λανθασμένες κινήσεις.
• Αύξησε τη φυσική σου δραστηριότητα. Ξεκίνησε μια ρουτίνα περπατήματος ή κάποιου προγράμματος ακόμα και στο σπίτι (υπάρχουν άπειρα διαθέσιμα προγράμματα στο διαδίκτυο). Αυτό που έχει σημασία για να καις λίπος είναι να υπολογίσεις την ένταση της γυμναστικής σου υπολογίζοντας τους παλμούς σου ως εξής: 60-80% του (220 – την ηλικία σου) πχ. αν είσαι 20 ετών, θα πρέπει να γυμνάζεσαι με παλμούς 60-80% του 200, δηλαδή 120-160 παλμούς ανά λεπτό. Μισή ώρα την ημέρα είναι αρκετή.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Πηγή