Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Με αυτό το επίθεμα θα χάσεις βάρος και 30% λίπος από το σώμα σου σε έναν μήνα

Φανταστείτε να μπορούσατε να αδυνατίσετε και να χάσετε αυτά τα 5 κιλά που σας ζορίζουν καθώς και όλο αυτό το αχρείαστο λίπος στην κοιλιά, χωρίς δίαιτα και γυμναστική. 

Έχουμε ψάξει κι έχουμε βρει όλους τους απίθανους τρόπους, από την πίεση των δαχτύλων σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μέχρι τη δίαιτα της τεμπέλας, για να σας βοηθήσουμε να ξεφορτωθείτε αυτά τα κιλάκια που σωρεύτηκαν στις γιορτές (καλοί οι κουραμπιέδες, αλλά σαν τα μελομακάρονα δεν έχει). Ωστόσο, αν και υπάρχει  μία βελτίωση, δεν είναι η απόλυτη λύση για εσάς που δεν έχετε τον χρόνο να γυμναστείτε και αγαπάτε το καλό φαγητό. 

Αν και οι ίδιοι οι Κινέζοι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας, ίσως βρήκαν τη λύση (ως απάντηση στις προσευχές μας) στο μεγάλο αυτό ζήτημα που ταλανίζει τον δυτικό κόσμο (ας μην ξεχνάμε τη θλιβερή μας πρωτιά, με τους Έλληνες εφήβους να είναι πρώτοι στην Ε.Ε. στην παχυσαρκία) και δεν είναι ούτε εξαντλητική δίαιτα, ούτε και καθημερινή γυμναστική. 

Οι δαιμόνιοι λοιπόν ερευνητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Nanyang στην Σιγκαπούρη, δημιούργησαν ένα επίθεμα το οποίο περιέχει εκατοντάδες μικροσκοπικές βελόνες και κολλάει στην κοιλιά. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, το επίθεμα εμποδίζει την αύξηση του βάρους και μειώνει τη λιπώδη μάζα κατά 30% (!!!!) σε διάστημα μόλις τεσσάρων εβδομάδων.

Διαβάσετε περισσότερα για το επίθεμα που μειώνει κατά 30% το λίπος, στο Bovary.gr


Πηγή