Παρασκευή , 2 Μάιος 2025

Συνταγή για χριστουγεννιάτικα γεμιστά μπισκότα λεμονιού -Δροσιστικά, ιδανικά για τον καφέ | GASTRONOMIE

Επειδή το φαγητό αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ και πιθανότατα βαρύ, χρειαζόμαστε μια συνταγή για αρωματικό, τραγανό μπισκοτάκι, γεμιστό με κρέμα λεμονιού. Το λεμόνι …

Διαβάστε περισσότερα »

Πλατό τυριών: Φτιάξτε μια πλούσια πιατέλα για το κρασί σας -Πόσα τυριά βάζετε, με τι τα συνοδεύετε | GASTRONOMIE

Ενα πλατό τυριών αποτελεί πάντα μια ιδανική επιλογή για το γιορτινό τραπέζι αλλά και για μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι με ένα «πλούσιο» σε γεύση …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για δροσιστικό γλυκό με κρέμα λεμονιού -Πανεύκολο, ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα | GASTRONOMIE

Χριστούγεννα σημαίνει γαλοπούλα, αλλά κανένα γεύμα δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν κλείσει με ένα γλυκό. Μια πανεύκολη, δροσιστική συνταγή. Μια συνταγή για ένα ελαφρύ δροσερό …

Διαβάστε περισσότερα »

Γέμιση γαλοπούλας: Αυτή η συνταγή της Βέφας Αλεξιάδου παραμένει αξεπέραστη -Τρώγεται και σκέτη | GASTRONOMIE

Εχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Βέφα Αλεξιάδου μοίραζε απλόχερα τις πεντανόστιμες μαμαδίστικες συνταγές (και συμβουλές) της μέσα από τα τηλεοπτικά πλατό. Οσοι …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για πλεχτή ζαμπονοτυρόπιτα -Για να είναι κάθε κομμάτι σαν… πίτα γωνία | GASTRONOMIE

Δεν είναι που είναι γεμάτη ελληνικά τυριά και πικάντικα αλλαντικά… Δεν είναι που τη γέμιση αγκαλιάζει μια ξεχωριστή σάλτσα τομάτας. Αυτή η συνταγή για ζαμπονοτυρόπιτα …

Διαβάστε περισσότερα »

Συνταγή για το πιο νόστιμο ρολό χοιρινό -Με γέμιση μυρωδικών, λουκάνικου και τραγανού μπέικον | GASTRONOMIE

Μήπως να ξεχάσουμε τις γαλοπούλες και τον μπελά και να ετοιμάσουμε μια συνταγή με χοιρινό και απίθανη γέμιση; Ναι, αυτή η συνταγή δεν είναι πανεύκολη, …

Διαβάστε περισσότερα »

Μοναστηριακή συνταγή για Χριστόψωμο: Η παραδοσιακή κουλούρα που φτιάχνουμε πριν τα Χριστούγεννα | GASTRONOMIE

Οι παραδόσεις των Χριστουγέννων είναι πολλές στη χώρα μας και τα παραδοσιακά, εκλεκτά εδέσματα ακόμη περισσότερα. Εκτός από τα κλασικά καθιερωμένα γλυκά, φτιάχνουμε και το …

Διαβάστε περισσότερα »

Τα αγιορείτικα μυστικά για να απογειώσετε τη συνταγή για «ταπεινή» χορτόσουπα | GASTRONOMIE

Ο μοναχός Επιφάνιος, ο καλόγερος που διέδωσε όσο κανείς τα τελευταία χρόνια την αγιορείτικη κουζίνα, έχει μοιραστεί στο παρελθόν τα μυστικά μιας απλούστατης, αλλά θρεπτικής …

Διαβάστε περισσότερα »

Ελαιόλαδο: Στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως οι «ελαιώνες Σακελλαρόπουλου» το 2020 | GASTRONOMIE

Στην 5η θέση του κόσμου, ανάμεσα σε 1.605 εταιρείες ελαιόλαδου βρέθηκαν οι «ελαιώνες Σακελλαροπούλου» για το 2020. Στο τέλος κάθε χρονιάς η Διεθνής Ένωση Συγγραφέων, …

Διαβάστε περισσότερα »
Daily-News.GR