Υπάρχει μια τεχνική για να συντηρηθεί η ανοιγμένη φέτα, χωρίς μάλιστα άλμη, η οποία δίνει έξτρα γεύση και διατηρεί το τυρί άψογο, έως και για έναν μήνα στο ψυγείο.
Το καλοκαίρι, η φέτα είναι παντού: σκορπίζει σε κάθε πιάτο και απογειώνει τη γεύση όλων των καλοκαιρινών λαχανικών. Από τη μελιτζάνα και το κολοκύθι μέχρι τις ψητές πιπεριές, αυτό το θρυμματιστό και ελαφρώς αλμυρό τυρί προσθέτει ένταση και βάθος.
Δείτε την τεχνική που διατηρεί τη φέτα στο Bovary.gr.
Πηγή